Sunt FEMEIE si ar trebui sa ma mandresc cu asta.

13-08-2012
Lady in Green
Nu este medic/terapeut
Lady in Green
Buna dimineata, ziua sau seara dragelor, oriunde v-ati afla.
Citesc aici si nu numai despre probleme despre ciudatenii suferinte si neputinte.Oare nu putem mai mult? Hai sa ne respectam mai mult, sa cerem mai mult.E foarte greu cand ti se umplu ochii de lacrimi, cand ne agatam de un om ca de un pai dovedit firav, cand ne uitam in oglinda si vedem ca s-au acumultat kilogramele, cand copiii nostri se uita la noi cerand, cand barbatii nostri nu au acapacitatea de a vedea acele n motive care ne fac sa suferim, cand la servici se banuie ca te-ai culcat cu sefu iar tu te spetesti muncind, cand nu te mai regasesti pe tine asa ca uiti.
Uiti ca atunci cand plange copilul zice mereu mama, uiti ca odata ai fost juna dupa care te uiti acum cu oarecare invidie, uiti ca POTI fi la fel de desteapta ca un barbat daca nu mai desteapta, uiti ca ai si tu nevoi, uiti ca POTI FI PUTERNICA.si mai ales uiti sa te simti bine cu tine.Nu vreau acum un sfat depre o oarecare problema, acest topic e pentru toate femeile care simt ca nu mai au loc in viata lor.Vor fi probabil unii care vor zice de ce un forum medical? Pentru ca esti bolnav atunci cand te doare cevaORICE.
Asa ca se admit dureri de la o unghie rupta care te-a dat peste cap toata ziua, pana la absolut orice, , , nebunie, , de neinteles.Fiind mai multe, nu vom schimba perceptia lumii, dar am speranta ca macar pentru o clipa vei spune NU SUNT SINGURA
1 comentarii
0
14-08-2012, ora 13:49
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Interesant subiect...
Sunt o feminista convinsa si ma mandresc ca sunt femeie! Dupa parerea mea, o femeie este mult mai puternica decat un barbat si nu ma refer aici la forta fizica. Am avut si eu in trecut probleme pe care le-am trecut cu bine spre norocul meu si sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie de inca vreo experienta neplacuta in viata mea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul