Suflu sistolic

03-08-2011
AduXx
Nu este medic/terapeut
AduXx
Ma numesc Adriana, am 17 ani si la varsta de 12 ani am fost internata in spital cu blocaj renal, in timpul controalelor doctorii mi-au depistat ca am suflu sistolic de gradu 2, mi-au spus ca nu trebuie sa fac mai nimic :sport, sa plang, sa ma enervez, sa stau in praf, sa mananc nespalat, sa ridic greutati...atunci pe moment mi-au dat calciu si vitamine..acum 3 ani mi-au spus ca o consecinta a suflui sistolic de gradu 2 e ca nu pot avea copii, dar nu mi-au spus daca am vreo problema la ovare sau uter.doar ca e o cauza atat...am cautat si pe internet dar nicaieri nu spune despre asa ceva...si acum apelez la acest site pentru a afla adevarul sau o parere din partea altcuiva!
5 comentarii
0
03-08-2011, ora 13:43
miam
Nu este medic/terapeut
miam
E posibil sa poti dar cu siguranta nu ai voie. Deci ai grija nu te baza pe ideea ca nu poti face copii! Inca e devreme sa te gandesti la copii, mai degraba sa te gandesti sa nu ramai insarcinata.
Cand te v-a interesa foarte mult daca poti sau nu, consulta in primul rand medicul cardiolog, presupun ca te urmareste cineva, apoi cel nefrolog de ce ai facut acel "blocaj renal" Daca vrei sa sti daca poti sau nu sa ramai insarcinata adreseazate ginecologului, care-ti va spune doar din punct de vedere ginecologic, dar nu uita ca trebuie sa te lase si ceilati medici, asta cand v-a fi cazul.
Ca sa intelegi sarcina supasolicita mult organismul, inima in primul rand, apoi rinichi, etc. deci e un mare efort pt mama, de nastere nu mai vorbim daca se poate ajunge la asta nu se poate pune problema sa nasti natural.
Doar medicii de specialitate te pot lamurii in functie de starea ta, sunt cazuri in care se da voie la un copil, atent monitorizata mama, sunt afectiuni care se pot corecta intr-un fel sau altul, la un moment dat, etc.
Bafta si fruntea sus!
0
03-08-2011, ora 13:43
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
Draga mea AduXx, probabil ca doctorii nu iti recomanda sa ai copii pentru ca la nastere ar fi efortul prea mare si ti-ar face rau la inima. Uite, eu am 35 de ani si nu am voie sa ma copii pentru ca am o boala psihica pe care copiii mei ar putea-o mosteni.
Nu te soca tare pentru ca sunt pe lume multi copii pe care poti sa ii infiezi.
Eu nici asta nu o pot face pentru c asunt pensionata medical, nu sunt casatorita si nici nu as avea cu ce sa ii cresc.
Sanatate multa!
0
14-08-2011, ora 23:19
alinutza23
Nu este medic/terapeut
alinutza23
am o mare rugaminte la dvs..in legatura cu suflul sistolic..am o fetita de 7 luni.la 1 luna si jumatate mi s a spus k are suflu sistolic.mi s a spus k nu este ceva grav si ca este datorita faptului k este nascuta de 2.165kg.mentinonez faptul k am nascuto in italia.aici mi s a spus la fel si ca nu este grav sa nu mi fac griji dar pe masura ce citesc ma ingrijorez foarte tare.am fost la 2 controale amanuntite/la unul mi s a spus k e grav si sa merg mai departe la cel de al doillea mi s aspus k nu mai are nimic ca a luat in greutate si ca i a trecut.am mers la pediatra cu rezultatele, mi a spus ca sunt foarte bune si cand a ascultat o inca se auzea..asta in italia.acum in romania mi s a spus la fel inca se aude dar sa nu mi fac probleme ca nu este grav..unde mai trebuie sa merg..??
0
23-08-2011, ora 13:27
alinutza23
Nu este medic/terapeut
alinutza23
astept si eu raspunsul dvs.
0
25-08-2011, ora 13:10
AduXx
Nu este medic/terapeut
AduXx
Multumesc pentru pareri...voi tine cont de sfaturi si voi incepe sa merg mai des la medic.O zi buna tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Suflul sistolic
  •