Sufar de crize comitiale de 30 de ani

19-09-2010
elena22021976
Nu este medic/terapeut
elena22021976
Buna ziua, am o problema neuropsihica cu crize comitiale care seamana cu epilesia datorita unei spaime(de la un accident). Am aceasta problema de 30 de ani, acum avand 34 de ani doresc multa incurajare pentru ca aproape am ajuns la capatul puterilor. As dori ca persoane cu afectiuni similare sa-mi spuna cum au trecut peste stres si probleme. Tin sa repet ca de 30 de ani, incerc diverse tratamente si nici unul nu rareste crizele comitiale.
Va multumesc pentru intelegere si amabilitate!
1 comentarii
0
19-09-2010, ora 18:40
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Elena,

Daca aceste crize esti sigura ca sunt exclusiv din cauze psihice (socul acelui accident), atunci trebuie sa mergi la un psihoterapeut care are experienta in tehnici de lucru cu trauma la tine din oras, pentru a te ajuta sa dizolvi evenimentul socant care iti mentine simptomele actuale.

Toate cele bune,
Andrei Dumitrescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: