Sufar de astm ajutati-ma..18 ani..va rog daca ma puteti ajuta

16-11-2007
razvan_mg
Nu este medic/terapeut
razvan_mg
Ma numesc Marginean Razvan sunt din Bistrita si am 18 ani.Cu un an in urma am facut un control la pneumologie si mi sa spus ca am un astm, dar eu avusem de mai de mult probleme cu aerul dar nu le-am luat in seama.Doctorul la care am fost prima data mia dat tratament cu Seretide am facut tratament aprox un an si am observat ceva inbunatatiri, dar m-am dus si la cluj sa isi dea cu parerea un specialist, acest doctor mid dat tot seretide si singulaire.am facut tratamentul respectiv si parca ii ceva mai bine.In toamna acestui an am inceput sa merg si la salina dupa care chiar am simtit un rezultat bun.Boala consta in:am momente cand nu imi ajunge aerul si sunt nevoit sa ma fortez tare ca sa sa satur de aer, si simt ca miar mai trebui aer dar nu reusesc sa trag in plamani aerul de care am nevoie.VA SA MA AJUTATI !!!!sa zic sincer MA SIMT DIFERIT FATA DE COPII DE VARSTA MEA.
4 comentarii
0
16-11-2007, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
Intr-un fel sinteti diferit de alte persoane de virsta dv, in sensul ca aveti aceasta boala, pe care trebuie sa o tineti mereu sub control. Vestea buna este ca astazi astmul se trateaza foarte eficient; scopul tratamentului este ca dv. sa puteti avea o viata normala, la fel ca orice alta persoana, si asta este posibil ! Trebuie sa insistati cu consultatiile medicale pina gasiti acea combinatie care va rareste crizele; episoade insa vor mai fi- trebuie sa invatati sa va cunoasteti foarte bine sa stiti in ce conditii apar mai des, si sa aveti la indemina pufuri care sa va ajute sa iesiti din starea aceea. Trebuie sa aveti un specialist, preferabil acelasi, care sa va urmareasca, si cind ii spuneti ca ceva nu mai este eficient, sa vi-l schimbe cu altceva.

Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
0
18-11-2007, ora 00:00
giana
Nu este medic/terapeut
giana
Sunt si posibilitati naturiste de a ameliora aceasta boala, lucrand asupra cailor respiratorii si la intarirea intregului org., inclusiv a sis.imunitar;daca esti interesat, -.Sanatate!!
0
18-11-2007, ora 00:00
razvan_mg
Nu este medic/terapeut
razvan_mg
D-na Dr.Ileana Constantin :in legatura cu tratamentul pe care lam facut Seretide si Singulaire aveam ametelii care se manifestau destul de rar dar care totusi erauCredeti ca ar fi alta alternativa la acest tratament ?Stiti cumva care ar fi aceia ?Oare sa ma fi afectat aceste medicamente?
VA MULTUMESC.razvan_mg
0
23-11-2008, ora 17:35
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
citeste rasp.la d-na cu copilul de 3 ani: parca "bronsolita" era titlul mesajului ei!
bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalatorul inteligent pentru astmatici
  • Consumul de paracetamol în timpul sarcinii crește riscul copilului de a dezvolta astm
  • Un dispozitiv care ar putea preîntâmpina atacurile de astm
  • Suplimentele de Omega-3 în timpul sarcinii ar putea reduce riscul de astm la copii
  • Copiii care suferă de astm sunt predispuși la obezitate
  • Deficitul matern de vitamina E și riscul de astm la copil
  •