Streptococcus agalactiae (grup B)

02-11-2010
atylla
Nu este medic/terapeut
atylla
Mi am facut un control ginecologic spt ca doresc sa raman insarcinata si la analiza secretiei mi a iesit Streptococcus agalactiae (grup B) - prezent. Doctorul a spus ca nu este nevoie de tratament, apoi eu am insistat si mi a spus sa folosesc ovule cervucid ca este suficient. ce parere aveti, este bine sa fac numai acest tratament.?.eu insa din ce am citit am observat ca acest streptococ este destul de periculos in sarcina. este bine sa raman insarcinata avand acest streptococ sau sa merg la alt medic sa mi dea un tratament adecvat?
1 comentarii
0
20-02-2012, ora 21:40
Claudia Alexandra
Nu este medic/terapeut
Claudia Alexandra
Buna

Ce mai faci, ai reusit sa iti rezolvi problema, ai ramas insarcinata, te intreb ca am vazut ca mesajul tau este mai vechi; eu am indraznit sa te intreb pt ca si eu tocmia mi-am facut analizele pt o posibila sarcina, recoltari de col(clamydia, listeria, etc.) si mi-a iesit si mie streptococ tip B; ginecologul meu mi-a dat tratament 5 zile cu antibiotic Zanocin 400 mg, apoi 6 zile ovule Polygynax si crema Nidoflor pt candida pt 10 zile, atat eu cat si pt sotul meu; deci in toata per asta nu am voie sa raman insarcinata.astept vesti de la tine.sau de alte fete care sunt sau au trecut prin aceasta situatie si pot sa ne sfatuiasca si pe noi...multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul