Streptococ Agalactie de tip B - tratament la ambii parteneri?

17-01-2014
JohnC
Nu este medic/terapeut
JohnC
Buna ziua,

Sotiei i-a iesit la secretie Streptococ Agalactie de tip B iar dr ginecoloc i-a dat tratament cu antibioticul la care era sensibil acest streptococ, 2 la 6 ore timp de 7 zile. Nu a mai dus proba sa vada daca a trecut.
Eu am fost la urolog, si la ecografie la prostata mi-a iesit structura neomogena si calcifieri. Nu ar fi fost normal sa-mi dea si mie tratament cu antibiotic? Am citit ca parerile sunt impartite daca sa se dea tratament la ambii parteneri, desi multi dr inclina ca este bine sa se trateze si sotul in cazul in care apar simptome anormale iar problema este ca si eu am simptome, unele usturimi, depuneri si urinari dese. Este posibil ca acest streptococ sa se fi localizat in zona prostatei?

Multumesc
3 comentarii
0
17-01-2014, ora 18:52
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna seara,

Sunt doua lucruri diferite si nu exista posibilitatea sa infecteze prostata infectia cu care sotia dumneavoastra a fost depistata.

O seara frumoasa!
0
17-01-2014, ora 19:15
JohnC
Nu este medic/terapeut
JohnC
Bună seara si mulţumesc de răspuns.
Totusi la soţie simptomele persistă, dureri la contact iar la mine, in afara de observaţiile de la ecografie care arata structura neomogena si cu calcifieri, si mai mult decât atat alte simptome enumerate, nu ar fi fost indicat sa fi primit si eu tratament? La o secreţie uretrala la mine a iesit Mici trame de fibrina încărcate cu numeroase pmn distruse, flora bacteriană diversa. Ceva imi inflamează prostata


Mulţi doctori recomanda tratamentul ambilor parteneri de aia sunt curios de mai multe păreri
0
20-01-2014, ora 15:03
JohnC
Nu este medic/terapeut
JohnC
As mai putea primi vreun răspuns?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.