Stomatita aftoasa, tumoare sau cancer la limba?

22-10-2010
marrrius
Nu este medic/terapeut
marrrius
Buna Ziua.(Ma numesc Dumitru-Marius-Marius/Baiat.18.ani).Si am o problema. De aproape un an mia aparut pe limba o albeata...nu iam dat importanta.pana acum 3 luni cand am fost la un medic la orl si mi sa spun k am stomatita(Mentionez k am urmat un tratament indelungat cu antibiotice pt o sinuzita si o rinita) medicul mia prescris un tratament...(citrolin apa de gura, decasept, si o colutie preparata care contine nistatina cu glicerina boraxata)..asa pe moment mia trecut..dar dupa o luna mia aparut iar..dar de data asta am si mici rani...care ma usura cand mananc.sau cand le ating..nu sangereaza..doar ca ma ustura dispar si reapar...in ultima saptamana...am observat k in partea stanga a limbi..undeva in fund pe langa amigdalite..am un fel de basica/unflatura.care e de marimea unui miez de seminte de floarea soarelui..si cand o ating este flexibila..se misca.Nu ma doare..Dar is speriat...Poate fi tumoare???Sau pot avea cancer la limba???:(??..Va rog frumos sa imi raspunda cineva.Chiar am nevoie de ajutor.am pus si 2 poze..dar nu se vede clar:(.prima poza- http://yfrog.com/n7poza1kj si a 2 http://img232.imageshack.us/i/poza2r.jpg/ ...sper sa ma ajute cineva in legatura cu problema pe care o am:(...calitatea pozelor nu este prea buna...daca imi puteti recomanda o clinika orl..unde sa merg...pentru control..ar fi totul ok:).Multzulesk anticipat
7 comentarii
0
17-01-2011, ora 02:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate drule/dnul Dumitru-Marius,

Încă mai aveţi problema pe care aţi specificat-o şi descris-o în mesajul de mai sus? (vă întreb pentru a şti dacă mai aveţi nevoie de ajutor!).
_
Aştept răspunsul dv., îndiferent de cât de mult timp va dura să îl postaţi.
_


Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
07-05-2011, ora 12:48
Bogdi23
Nu este medic/terapeut
Bogdi23
Buna ziua Mr. Nick! As vrea sa va intreb si eu acelasi lucru ca si domnul Marius. Am avut stomatita, si inca mai continua sa reapara dar din cate am auzit, cam asa se "comporta" aceasta boala. Dar de vreo saptamana am "descoperit" si eu o umflatura, ca un bob de mazara in obraz, pe partea dreapta inferioara, si la fel e flexibila si ma intreb ce o fi? Si as vrea sa va intreb cu ce sa tratez, ce imi recomandat dvs. pentru stomatita, si in momentul de fata am gingiile inflamate. Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
0
10-08-2011, ora 21:20
marrrius
Nu este medic/terapeut
marrrius
Da a trecut un an si acuma ma confrunt cu acesta problema am fost peste tot in tara si in italia si in romania si mi sa pus diagnosticul de glosita.care nu imi mai trece
0
04-09-2011, ora 00:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Bogdi23, acea umflătură, care v-a apărut pe mucoasa jugală a obrazului dv., trebuie investigată de către un medic orl-ist, pentru că este o formaţiune cutanată benignă, cel mai probabil, nu malignă, apărută ca urma a unei cauzalităţi necunoscute.
Stomatita v-o puteţi ameliora sau trata cu ajutorul unei cure cu vitamina B2 (riboflavină) şi vitamina B12 (metilcobalamină) + HofidentQ10, toate 3 administrate conform prospectelor aferente lor.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Nick
0
04-09-2011, ora 00:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Marrrius, glosita, de foarte multe ori, este expresia unui deficit de vitamina B2, adică a unei ariboflavinoze. Vă recomand să vă determinaţi la un laborator de analize medicale concentraţia de vitamina B2, din sânge, pentru a vedea dacă nu cumva suferiţi de un deficit. Dacă deficitul se confirmă nu vă rămâne de făcut decât să vă administraţi 50-100 mg de vitamina B2/zi, în timpul micului dejun, timp de 14-28 de zile, cu acordul medicului dv. curant, pentru a vă trata glosita.
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire şi respect,
Nick
0
04-09-2011, ora 11:23
Bogdi23
Nu este medic/terapeut
Bogdi23
Am inteles Mr. Nick. Am sa urmez sfatul dvs. Va multumesc pentru timpul si sprijinul acorda.
Multa sanatate si toate cele bune va doresc!
0
04-09-2011, ora 12:11
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
1 - aici este un thread despre CANCER si e posibil sa nu gasiti ajutorul de care aveti nevoie. e important sa ne mentinem in subiect!

2 - solicit tuturor oamenilor care doresc sa-si protejeze/mentina starea de relativa sanatate sa NU MAI CAUTE SFATURI MEDICALE PE INTERNET! aveti, va rog, mai multa minte decat atat! nu aflati diagnostice si cum sa va tratati pentru cine stie ce suferinta PE INTERNET. pentru asta aveti nevoie de consult MEDICAL potrivit. traseul unui om care are o problema care nu necesita sa fie luat pe sus cu elicopterul smurd sau salvarea este urmatorul: MEDIC DE FAMILIE - consult si tratament dupa caz, daca nu se rezovla apoi TRIMITERE CATRE MEDIC CLINICIAN DE SPITAL din specialitati mai inguste/tintite; trimiterea este gandita tot de medicul de familie, caci nu puteti voi avea o suspiciune mai buna despre unde e cazul sa mergeti, si sansele sunt ca nici din discutii de pe net nu veti afla. mediul vostru de familie este sansa cea mai buna pe care o aveti! medicul de familie este cel mai important medic din sistem, nu este birou de scris/copiat acte!

pentru glosita/afte orale/inflamatii de gingii, sansele sunt minime sa gasiti ajutor la ORL-ist. este o specialitate chirurgicala si de obicei chirurgii stiu una si buna: SA TAI SAU SA NU TAI. atat! in schimb mai importat este internistul, poate dermatologul, poate infectionistul, poate chiar medicul stomatolog.

CONSULTATI-VA MEDICUL DE FAMILIE! nu mai cereti sfaturi pur medicale pe internet!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •