Stomac umflat tare, intestine goale

27-06-2012
Ralu_405
Nu este medic/terapeut
Ralu_405
buna ziua,

de ceva timp, am in mod aleatoriu, la ceva timp dupa masa, senzatia de stomac umflat si tare. la stomac ma refer imediat sub plamani. in acelasi timp, imi simt in intestinele goale si senzatia de fooame este prezenta in conditiile in care m mancat la pranz, ar fi deja ora cinei si am aceasta senzatie. nu am remarcat o anumita alimentatie inainte sa se intample acest lucru. uneori se intampla dupa ciorba, alteori, ca s astazi dupa cartofi cu gratar, etc. alteori, dupa aceeasi masa nu am nimic...repet se intampla rar, cam la 2 saptamani. balonari si gaze am mai mereu.

am vazut in alte topicuri ca ati scris de candidoza ( nu stiu daca e aceeasi candida la care ma refer eu) si helycobacter. am ambele bacterii. cu helycobacter am fost depistata in primavara dar mi s-a dat un tratament gresit de catre med de fam ( asa mi s-a spus cand am fost la specialisti) si nu am mai luat nimic. cu candidoza am fost diagnosticata recent. bacteria e acolo sigur, dar nu se manifesta 'acolo'.

m-am gandit in ultimul timp sa ma duc la un gastroenterolog... desi am anumite retineri fata de medicii din provincie, ca am avut extrem de multe diagnostice gresite date si retete date dupa ureche care au avut efecte secundare. nu as sti cum sa aleg unul bun, sau cum sa imi dau seama daca diagnosticul sau tratamentul este corect.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.