Stimulator cardiac bicameral

19-09-2012
Anaan93
Nu este medic/terapeut
Anaan93
Acum o luna am schimbat aparatul, este ceva nou pt mine, deoarece celalalte doua au fost unicameral. Am dureri de cap permanente, pulsul variaza, asta imi creeaza un disconfort. La spital au spus sa revin dupa o luna de zile, daca durerile nu au incetat, imi vor anula un electrod. Stiu ca cel bicameral este mai performant, ca este pacat sa ii fie anulat un electrod, dar ce as putea face sa scap de durerile de cap. Simt ca atunci cand nu se oxigeneaza bine creierul, am nevoie sa respir adanc, uneori durerile de cap se finalizeaza in dureri de ochi, am luat antinevralgic cate doua pastile la 6 ore, uneori codamin. Va rog daca ma puteti ajuta sa aflu care este cauza acestor dureri de cap? Mai ma durea uneori si inainte, dar acum dupa dupa operatie sunt permanente. Mai precis dupa schimbarea parametrilor. Va multumesc, sper sa ma ajutati cu un sfat.
3 comentarii
0
22-09-2012, ora 01:10
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Daca durerile de cap sunt in legatura cu pulsul, poate fi din cauza setarilor aparatului (pot fi ajustate), sau din cauza unor aritmii produse de electrozi, care se ating de peretii inimii. Aparatul intra in functie numai cand inima bate prea rar, dar daca inima este "iritata" de atingerea cu electrodul si bate prea repede, aparatul nu are cum sa o opreasca. Se poate investiga problema cu un EKG Holter (inregistrare EKG continua 24 de ore), notati perioadele cand v-ati simtit rau, se compara cu ce s-a inregistrat pe EKG. Cateodata electrozii pot fi mutati (se trage sau impinge de cablurile lor). Oricum, ideea cu doi electrozi este sa existe debit cardiac mai bun, daca aveti simptome este clar ca debitul este mai slab decat cu unul singur, asa ca nu se pierde mare lucru daca il scoateti.
Numai bine!
0
29-09-2012, ora 06:14
Anaan93
Nu este medic/terapeut
Anaan93
Va multumesc din suflet, pt parerea dvs. Dumnezeu sa va ajute!
0
22-12-2014, ora 09:58
Elena V.
Nu este medic/terapeut
Elena V.
Bunicii mele i s-a implantat la inceputul lunii noiembrie, un stimulator cardiac bicameral. La 8 zile dupa interventie, a avut dureri destul de mari, care s-au dovedit a fi de la o nevralgie; am fost la control la o luna, iar la 1 zi dupa control, zona unde este implantat stimulatorul s-a inrosit. Roseata este asociata cu niste intepaturi si senazatii mari de mancarime. Ce cauze pot fi?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici