Sterilet Jaedess

10-05-2014
alyna_f
Nu este medic/terapeut
alyna_f
De curand a aparut steriletul Jaedess. As vrea sa aud cateva pareri de la persoane care il au sau care au auzit despre el. Medicul meu ginecolog mi l-a recomandat, insa nu am avut niciodata sterilet (am 2 copii) si mi-a descoperit si un nodul fibromatos in exteriorul uterului (de 7 mm). Medicul imi spunea ca montarea steriletului are dubla eficacitate: protectie si stagnarea nodulului, sa nu mai creasca in dimensiuni. In urma cu cateva luni, medicul imi recomanda Mirena...chiar nu stiu ce sa fac!
5 comentarii
0
14-05-2014, ora 15:16
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Doctorul la care ati fost v-a spus cate avorturi timpurii produce pe an un sterilet si care sunt consecintele deosebit de grave ale avorturilor (timpurii) in viata de familie ?
0
16-05-2014, ora 08:50
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
iar a inceput clara asta cu sfaturile ei si sa fie gica contra. Mai femeie, oi fi tu preoteasa sau ce esti dar fiecare facem ce vrem. Mai lasa-ne cu avorturile tale. Toarna copii pe banda si cand ti-o cere la magazin un pahet de biscuiti zi-le " nu avem bani ", rupe-i inima, creste-l in saracie si cand o fi mare sa vezi ce se prostitueaza pt bani ca mami nu are sa-i dea de o rochita. Mai lasa-ne
0
16-05-2014, ora 12:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ruxi, cine nu poate face copii pentru ca nu isi permite sa ii creasca traieste in curatie cu sotul ei.

Urmarile avorturilor timpurii sau nu (cele care erau sau sunt facute la medic sun 5-10-15; cele facute daca porti sterilet sau inghiti anticonceptionale sunt cu zecile; nu poti sa te duci sa te spovedesti vreodata si sa spui preotului cate ai facut ca nici nu stii).

Citat parintele Arsenie Boca

"O mare dizarmonie constă în faptul că instinctul bărbatului e în conflict cu instinctul femeii. Instinctul bărbatului vrea mereu femeia, ca prilej al descărcărilor sale genezice. Instinctul femeii însă e maternitatea. Copilului până se desprinde de mamă, îi trebuie doi ani, deci, după rânduiala firii, trebuie să fie lăsată în pace. Deci, ce va face bărbatul? Sau îsi va perverti sotia, făcând-o să umble si ea după plăcerea pătimasă, căutând să scape de rostul firii sale, sau o va face criminală, punând-o să-si ucidă în pântece fiinta fără apărare, sau va practica scârba onaniei cu femeia sa (Facere 38, 9), păzind-o de rostul zămislirii, dar necinstind-o, cum nu se mai poate spune. Altii recurg la sterilizare, altii la aventuri, sau la lupanare. Un atare bărbat nu-si va mântui sotia prin nasterea de fii (1 Timotei 2, 15), ci o va osândii cu ucigasii si curvarii, printre care si el de asemenea va fi (Apocalipsă 21, 8). Prea putini sunt bărbatii care-si stăpânesc instinctul irational, prin puterile rationale ale sufletului, reglementândul potrivit cu rostul său originar. Si iarăsi, si mai putini sunt cei ce convertesc energia prin înfrânare, săltând sensul firii la rosturi mai presus de fire".

**************

Urmarile avorturilor sunt saracia, imbolnavirea copiilor care se nasc sau sunt deja nascuti sau a altor membri din familie, certurile in casa, divorturile, pierderi materiale importante, pagube, daune.

Nu trebuie sa fii preoteasca ca sa citesti macar una dintre zecile de carti scrise despre parintele Arsenie Boca si sa vezi cate mame indurerate veneau la el, din pricini enumerate mai sus, toate acestea intamplandu-se din cauza avorturilor.

Daca nu crestem o generatie sanatoasa fizic si spiritual, ce rost mai are sa fim suparati pe Dumnezeu ca a dat atatea ploi, de nu om mai avea recolte la vara, ce rost are sa fim suparati ca guvernul e cum e. Ne meritam soarta.

Spirala sau steriletul au inceput la inceputul secolului XX. El este in primul rand un mijloc avortiv timpuriu. Prin producerea intentionata a unei congestii de iritatie in tesutul conjunctiv uterin, implantarea embrionului este impiedicata si acesta moare. Ca si efecte secundare se pot cita infectiile, perforatii ale uterului cu pericolul ranirii intestinului, sangerari si dureri. Incepand din 1987 datorita proceselor intentate companiilor producatoare, in SUA s-a renuntat la folosirea steriletelor, acestea fiind fabricate doar pentru export.

Peste 40 de milioane de copii au fost avortati prin anticonceptionale si sterilet in Romania, fara ca parintii macar sa stie acest lucru.

Nici in razboaie nu mor atatea suflete.
Vrem sa acceptam ca bun tot ce vine din Occident si sa devenim un neam de criminali ?

Repet: ne meritam soarta.

Sufletul se naste inaintea trupului si Dumnezeu il pune acolo in momentul zamislirii celulei ou.

Se ajunge catre sfarsitul vietii si unei femei mama ii ramane paralizata la pat, cate 7 ani, 10 ani, 15 ani. Cazuri destul de des intalnite. Faceti experiment si intrebati astfel de persoane cate avorturi au facut mamele, cate avorturi au facut fiicele sau alti membri ai familiei, comparativ cu zecile de avorturi care se fac azi prin aceste mijloace de ucidere in masa care sunt anticonceptionalele si steriletul.
0
16-05-2014, ora 12:29
Ruxi26
Nu este medic/terapeut
Ruxi26
Esti completa nebuna. Du-te pe Marte si lasa-ne. Suntem satui de mironosite si de maici care o fac pe la colturi cu popi si calugari gay. Hai pa
0
16-05-2014, ora 12:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Ruxi26

Oamenii care nu sunt suficient de inteligenti, in momentul in care nu mai au raspunsuri, pentru ca raspunsurile stiintifice sunt deva covarsitoare, injura.

Probabil asa ai invatat de la cel care ti-a spalat creierul sa faci lucruri atat de grave (cum ar fi folosirea anticonceptionalelor si steriletului).

Aveti mintea foarte tulbure, voi tineretul din ziua de astazi care vindeti pentru cateva minute de placere, viata propriilor vostri copii, mantuirea personala. Ce va fi in familiile voastre va fi jale in viitor.

Dumnezeu te lasa un timp sa iti para rau si sa te intorci la el, dar daca vede ca nu vrei incep bolile.

Oamenii cu adevarat inteligenti invata din experienta altora, nu trebuie sa se dea cu capul de pragul usii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •