Sterilet

04-05-2008
lumynys
Nu este medic/terapeut
lumynys
In urma cu 7 luni am hotarit sa merg la medic pentru a-mi monta un sterilet.Eram foarte putin informata despre aceasta metoda de contraceptie si totusi am optat pentru ea.Ma simt bine si sper ca asa va fi si in continuare.As dori sa adresez 2 intrebari:cit de bine e ca nu mai am ciclul menstrual? E posibil sa fi luat citeva kg. in plus datorita steriletului?Ma bucur pentru orice informatie ce se refera la STERILET! Mentionez ca am sterilet MIRENA.Va multumesc!
2 comentarii
0
08-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
1. Împrejurarea că nu mai aveţi ciclu menstrual vă afectează numai dacă vă veţi dori o sarcină: din moment ce aţi optat pentru sterilet, este de presupus că nu mai inenţionaţi ca în viitor să aveţi vreo sarcină
2. Da, e posibil.
0
09-05-2008, ora 00:00
lumynys
Nu este medic/terapeut
lumynys
Va multumesc din suflet, domnule doctor, pentru raspuns! Ma bucur enorm ca v-ati oprit la mesajul meu, deoarece chiar vroiam sa aflu aceste lucruri!Numai bine va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dispozitivul intrauterin este la fel de eficient în prevenirea sarcinilor ca ligatura trompelor și provoacă mai puține efecte adverse
  •