Stari de panica insotite de cresterea tensiunii arteriale

27-08-2009
Florian26
Nu este medic/terapeut
Florian26
Buna ziua, tuturor, sunt nou pe acest forum si va scriu din disperare.Este vb de tatal meu care are 52 de ani, iar in urma cu trei ani a avut primele atacuri de panica.Si-a facut toate analizele:Inima bate perfect, tensiunea arteriala era 180 cu 90, i-au dat tratament, colesterolul era un pic peste norma, face tratament si pt asta, l-am dus la psihiatrie i-au dat Xanax si Minias nu au nici un efect.Se trezeste noapte din pat, imi spune ca nu are aer, deschide ferestrele din casa, iar in primul minut decand se trezeste, e derutat, nu stie unde se afla.In acel momement vreau sa precizez ca, creste si tensiune arteriala, ajunge in jur de 170 cu 85 si nu depaseste niciodata aceasta valoare.Nu in ultimul rand vreau sa precizez ca numai locuim in Romania din anul2002(nu cred ca asta ar putea fi un factor).Va multumesc tuturor care au avut rabdarea sa citeasca, si va multumesc anticipat tuturor care-mi vor da un raspuns.O zi buna!
4 comentarii
0
27-08-2009, ora 13:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat care practica homeopatia clasica si care va poate ajuta foarte repede, eficient si fara efecte secundare daca ii gaseste remediul potrivit. Homeopati gasiti in orice tara, mai ales in Europa.
Astfel de simptome au cauze pur sufletesti si nu pot fi depistate la analize si cu atat mai putin vindecate cu medicamente. Homeopatia insa le poate vindeca si va spun asta din experienta.
1
27-08-2009, ora 14:11
Florian26
Nu este medic/terapeut
Florian26
Va multumesc frumos pt raspuns, o sa caut un medic homeopat.Iar acum o alta intrebare:cu ce se ocupa mai exact acesti medici?se gasesc si in spitale, sau doar la clinici private?nu am mai auzit de homeopatie, sau poate am auzit dar nu am bagat de seama.Va multumesc anticipat.
0
27-08-2009, ora 15:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este o medicina naturista care exista de mai mult de 200 de ani si care incerca sa inteleaga si sa vindece cauzele bolii si nu trateaza numai simptomele ei ca si medicina clasica. Se lucreaza cu remedii naturiste mult mai puternice decat cele cunoscute din plante dupa o metoda de fabricare speciala si arta vindecari consta din gasirea unui remediu potrivit pacientului respectiv dupa toate simptomele pe plan fizic, mental si sufletesc pe care acesta le are.
Despre homeopatie va puteti informa in articolele pe care le-am pus aici pe forum.
0
10-12-2018, ora 19:25
Elenafrm
Nu este medic/terapeut
Elenafrm
Dle Florian la intensitatea cu care face tatăl dv atacurile de panica mergeți la un psihiatru bun. I-l ajuta mult si psihoterapia. Sunt romani psihoterapeuți cam in toată lumea deci e posibil sa găsiți pe cineva si acolo unde sunteți dv căutați pe internet. Va spun eu care fac atacuri de panica de 30 de ani, ca medicina naturista ( homeopatia) nu va ajuta cu nimic. Cheltuiți degeaba banii pe medicamente naturiste care sunt si alea destul de scumpe.nici la mine Xanaxul după un timp nu a mai mers adică îmi erau necesare cantități mari ( peste 2 mg pe zi ) ceea ce este mult. Mie mi a mers bine cu doxepin dar sunt si altele care merg bine. Spune-ți medicului psihiatru ca ceea ce i a dat nu l ajuta si va schimba tratamentul. Trebuie sa aveți putina răbdare pana găsiți medicamentul potrivit. Va doresc sănătate răbdare si un psihoterapeut bun
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Atacul de panică
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  • Tensiunea arterială „normală” a femeilor, mai mică decât cea a bărbaților
  •