Stare generala proasta, viermisori

08-01-2010
justtini
Nu este medic/terapeut
justtini
Buna ziua, de ceva timp (2 saptamani) am o stare generala proasta: dimineata am senzatie de voma, ma doare capul, nu am pofta de mancare, lipsa de concentrare, glicemii mari, iar ceea ce m-a speriat foarte rau a fost ca in dimineata asta am descoperit in fecale ca niste larve mici albe de viermisori care nu miscau de vreo 6mm, m-am uitat in scaun deoarece seara nu am putut sa adorm din cauza mancarimilor in fund. Am fost la farmacie si mi s-a recomandat pepon de 3 ori pe zi.
Tin sa precizez ca am 32 de ani si am diabet zaharat de tip I (insulinodependent) si nu am avut pana acum probleme de aceasta natura.
Nu am gasit contraindicatii pentru acest pepon.
Ce ma sfatuiti sa fac sa il iau in continuare sau este ceva mai grav (nu stiu nimic despre viermi intestinali sau despre simptomele lor)
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
15-03-2010, ora 20:50
anggelica
Nu este medic/terapeut
anggelica
Unele medicamente de acest fel sut toxice iar altele nu si fac efectul.Am si eu un baietel de 4 ani
si are viermisori.Am incercat cu zentel prescris de dr de familie cu ceaiuri usturoi mai putin ca nul mananca, permazol.Ce sai mai dau?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici