Stare de rau generala

09-06-2015
luminita.p
Nu este medic/terapeut
luminita.p
Buna ziua.Nu mai stiu ce sa fac si unde sa mai merg sa aflu ce as putea avea.In urma analizelor facute pana in prezent, ce a fost cu probleme am rezolvat dar eu tot ma simt rau. Imi este mai mereu greata, sunt mereu obosita, chiar daca dorm bine noaptea ma trezesc foarte obosita, nu pot manca cu toate ca imi este foame, dar cand deschid frigiderul si vad mancarea mi se face greata. Am fost la endocrinologie-am avut prolactina marita, dar am rezolvat.Am facut RMN la cap - suspiciune de ppicoprolactinom in lobul drt al glandei hipofize;mic angiom venos frontal stg.In urma RMN ului a rezultat si sinuzita cronico maxilara stg si frontala.Am fost la ORL si mi s-a spus sa merg la stomatolog pt ca as avea infectie la masea.Am fost la dentist si intr-adevar am la radacina unei masele o infectie puternica si stomatologul a spus ca s-ar putea sa fie deja chist sau nodul(cu toate ca nu mi s-a umflat gingia si nu am avut deloc dureri la vreo masea), am luat antibiotice si acum astept saptamana asta sa imi fac radiografie sa vedem daca s-a retras, poate scap de operatie. intrebarea mea ar fi daca problema asta ar sta la baza starilor mele de rau zilnic. Am fost si la homeopat, mi-a dat un tratament(care este f scump), il iau de o luna dar sincer nu cred ca ma poate ajuta cu ceva.Oare ar putea tratamentul acesta sa imi dea stari de rau in loc sa le amelioreze?
La ce doctor as putea sa mai merg sa scap de starile acestea?Nu pot iesi sa ma plimb sau sa merg undeva pentru ca imi este rau, sunt foarte obosita. Cu inima am probleme de mica-prolaps de valva mitrala si am destul de des palpitatii, pt care iau Egilok.Se poate ca oboseala si starile astea de rau si senzatia de lesin sa fie de inima? Imi puteti da un sfat, un indiciu ceva?Va rog sa imi da-ti un raspuns ca sunt disperata.Multumesc.
1 comentarii
0
04-07-2015, ora 18:05
lachriss
lachriss
Buna ziua. S-ar putea ca starile de rau pe care le descrieti sa aiba o origine la nivel psihologic. Tratamentele homeopate, dupa cum indica studiile, nu fac rau, dar nu fac nici bine. Cum sunteti dv ca personalitate, sunteti mai anxioasa, va vine sa plangeti des din orice?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • „Mă simt rău” - cele mai frecvente motive
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  • Starea de rău
  •