Stare de ametiala, tremuraturi degete de la maini

20-09-2011
PavelAndrei
Nu este medic/terapeut
PavelAndrei
Buna ziua, ma numesc Pavel am 18 ani si sunt student. Acum mai bine de 2 luni eram perfect sanatos nu aveam absolut nimic din punct de vedere medical, pana intr-o zi cand din senin am simptit o salbicune a mainilor pornita de la coate pana la degete.Din aceasta cauza am observat ca degetele incepuse sa-mi tremure ca niste mici spasme.In plus pe langa aceasta stare de "molesile" a mainilor ma simpt putin ametit, vad in ceata si nu mai sunt concentrat.Mentionez ca aceste stari nu le am mereu, ma apuca o data pe zii la anumite perioade.
Acum 3 saptamani am fost la medicu de familie si mi-a spus ( ce credeam si eu ca pot sa am) ca am lipsa de magneziu si calciu, si mi-a prescris niste vitamine sa le iau in parcurs de 1 saptamana.Am luat aceste vitamine si am crezut ca mi-a trecut complet aceste stari dar dupa mai bine de 2 saptamani in timp ce am luat in fiecare zii magneziu c, calciu si zinc.. am aceleas simptome.Credeti ca ar fi necesar sa merg la un medic neurolog?:-s.
Va multumesc mult pentru daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu raspunsul la offul meu!:D
2 comentarii
0
20-09-2011, ora 18:18
Dr. Nicoleta Grigore
Endocrinologie, Bucuresti
Dr. Nicoleta Grigore
cu siguranta ar trebui sa te duci la un consult neurologic cat mai curand! cere-i medicului de familie o trimitere.putea sa fie o lipsa de calciu, dar poate fi ceva mai mult! bafta!
0
08-10-2011, ora 01:21
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Ar putea fi - coree sydenham - ca urmare a unei infectii streptococice majore.
Cauta pe net
- Sydenham (coree a lui)
- sau
- COREEA ACUTA SYDENHAM
Mergi sa te consulte un neurolog si intreaba de aceasta afectiune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.