Stare de ameteala, senzatie ciudata in partea dreapta a capului

26-09-2012
Marco93
Nu este medic/terapeut
Marco93
Buna ziua. Nu stiu daca este ceva grav sau doar paranoia, asa ca cel mai bine ar fi sa lamuresc problema aici (daca se poate).
Dupa cate se vede, este 5 dimineata si nu pot sa dorm, pt ca am o senzatie ciudata in partea dreapta a capului, urechea dreapta infundata, o usoara ameteala cand stau pe scaun sau in picioare si pana acum jumatate de ora aveam o vaga senzatie de greata. Mi s-a intamplat si de 2-3 sa-mi pulseze ceva in cap exact cand eram pe cale sa atipesc.
Mentionez ca de o saptamana urmez un tratament ce consta in magnerot si persen, pentru tensiune. Sa fie asta problema, ceva efecte secundare?
1 comentarii
0
05-10-2012, ora 15:29
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Este posibil ca simptomele (ureche infundata, ameteala, pulsatii in cap) sa fie efecte secundare, fie de la hiper, fie de la hipotensiune. dar ar trebui sa dispara in timp. Masurati tensiunea cand stati culcata, apoi dupa ce v-ati ridicat in picioare. Daca scade, este de acolo. Totusi, nici Magnerot, nici Persen nu ar trebui sa scada tensiunea prea mult. Daca simptomele persista, consultati un neurolog.

Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.