Stafilococul auriu - localizat mai intai in ureche

03-04-2010
dienuka
Nu este medic/terapeut
dienuka
Buna ziua! Am 23 de ani. Timp de doi ani de zile am tot avut probleme cu acest stafilococ auriu. Acesta a fost localizat in ureche initial. Am urmat foarte multe tratamente cu antibiotice, deoarece faceam furuncul in ureche foarte des. Am facut 2 cure la interval de 6 luni cu autovaccin si una cu cantastim. Acum un an mi-a iesit in nas (fara simptomatologie in zona cu pricina - analiza facuta pentru a vedea unde mai exista acest stafilococ) stafilococ auriu MRSA. Am tinut tratament atunci cu injectii cu gentamicina si pe cale orala am luat in acelasi timp biseptol. (era sensibil doar la gentamicina, rifampicina, trimetoprim+sulfametoxazol si vancomicina si intermediar la inca patru antibiotice, in rest la 14 din cele 22 trecute pe antibiograma era rezistent!) Am urmat a doua cura cu autovaccin si cel putin in ureche a cedat. Am tinut tratamente naturiste pentru intarirea sistemului imunitar. Voi merge sa fac iar un exudat nazal. Intrebarea mea este, daca exista pe mucoasa nazala acest stafilococ, poate degenera in vreo forma complicata de pneumonie? Sincer imi este frica si m-am saturat de aceasta bacterie care efectiv nu te lasa sa traiesti! Am nevoie de un sfat. Va multumesc. Sarbatori fericite!
8 comentarii
0
03-04-2010, ora 19:22
dienuka
Nu este medic/terapeut
dienuka
Tin sa precizez faptul ca am facut analiza Imunoglobulinei M care a iesit 147 (valori normale 40-230 din ceea ce vad scris aici). Va multumesc!
0
03-04-2010, ora 22:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
NU exista antibiotice care sa faca sa dispara acest stafilococ. Trebuie sa schimbi medicina si sa faci un tratament homeopat la un medic homeopat. In Germania mor 50.000 de oameni de pe urma acestui stafilococ in spitale si nici un antibiotic nu ajuta la nimic. Antibioticele se face absolut inutil.
1
07-04-2010, ora 02:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-ră/d-nă Dienuka,

Staphylococcus aureus (stafilococul auriu), după cum foarte bine ştiţi, este un agent patogen rezistent la 99, 99% din antibioticele sintetice, ceea ce-i conferă oportunitatea de a produce cu uşurinţă chiar şi o septicemie şi, în final, deces. Dar, Slavă Domnului, o astfel de bacterie are şi inamici naturali :-)
Staphylococcus aureus (Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA)) poate fi exterminat cu ajutorul coloidoterapiei sau cu ajutorul apiterapiei, printre altele.

1. Coloidoterapia.
Argintul coloidal DrJuice (este produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, care realizează şi verificarea calităţii produsului; este argint Quadrat pur de 20 ppm (20 de particule de argint coloidal, la 1 milion de particule de apă bidistilată)) este extraordinar de bun. Argintul coloidal este singura formă a argintului, care poate fi folosită în siguranţă. Se absoarbe suficient de încet în ţesuturi pentru a nu cauza iritaţii ale acestora. La o concentraţie de 10 ppm (parts per million) are deja o putere de nimicire a bacteriilor mai mare decat majoritatea antibioticelor din comerţ, ce pot fi găsite sub formă de medicament. 650 de specii de bacterii, ciuperci şi viruşi sunt distruse eficient de către acest tip de argint coloidal. (sursa : Revista Science Digest, 1978 martie).
În condiţii de laborator, într-un interval de 6 minute, argintul coloidal distruge orice germen patogen. În acest timp nimiceşte şi renumita bacterie Staphylococcus Aureus, cunoscută sub denumirea de, , bacteria spitalelor" - (mai multe detalii - ----------*)
...
Argintul coloidal nu se administrează persoanelor cu alergii la metale, cu hipersensibilitate şi cu hemocromatoză (diabet bronzat), pentru că există riscul producerii argirozei.
...

1. Apiterapia.
Mierea de Manuka (UMF 15+ - UMF 20) are calităţi antibacteriene excepţionale; acţionează mai eficient decât antibioticele sintetice şi nu are reacţii adeverse (este contraindicată persoanelor cu hipersensibilitate/intoleranţă la produse apicole).
Mod de administrare (tratament) - 1 linguriţă cu 30 minute înainte de masă, de 2-4 ori pe zi (minim de 2 ori, maxim de 4 ori) - -*


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)


(*modificat de administrator)
0
07-04-2010, ora 02:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Am uitat să precizez - Dienuka, iertaţi-mă că m-am băgat ca musca în lapte, neinvitat fiind, nu m-am putut abţine să nu vă ofer alternative viabile şi fiabile. Mulţumesc pentru-nţelegere! :-)
0
07-04-2010, ora 02:55
dienuka
Nu este medic/terapeut
dienuka
Nu este nici o problema :) Accept orice parere! Nelamurirea mea era cum ar putea din mucoasa nazala sa se ajunga la ceva f grav! Astept rezultatul noilor analize (exudat nazal si examen secretie otica). Vor veni cam pe vineri. Momentan fac o cura cu tinctura de propolis si spalaturi nazale cu ceai din frunze de mesteacan! Multumesc.
1
13-04-2010, ora 21:59
cristi77
Identitate neconfirmată
cristi77
dienuka.. sunt extrem de multi purtatori de stafilococ auriu in lume.. daca esti purtatoare, tie nu-ti va face nimic... nimic mai mult decat un stafilococ auriu care nu e MRSA. Furunculii din cate stiu eu se trateaza chirurgical, nu cu antibiotice.. poti lua o tona de antibiotice, un furuncul nu va trece decat dupa incizie si drenaj. probabil ca faceai acel furuncul si dc nu aveai MRSA.
problema este atunci cand exista niste factori preconditionanti pentru infectii: pietre la rinichi, introducerea de tampoane intravaginale (care se rezolva cu o spalare temeinica pe maini), folosirea de droguri intravenoase, arsuri intinse, catetere venoase centrale, diverse boli cardiace, imunodeficit dobandit, etc... atunci va face diferenta, intr-adevar, un MRSA de un ne-MRSA, in sensul ca este mai greu de tratat si probabil raspunde ceva mai greu la antibiotic.
dusuri si spalare cu sapun cu clorhexidina sau cu iod il indeparteaza de pe piele si sunt tot soiul de solutii pentru nas (intranazale): uleiuri esentiale, antibiotice topice, etc..
nu este cazul de panica... si raspunsul la intrebarea ta cu pneumonia este complicat.. gripa este o stare de imunodeficit dobandit, deci ar incuraja suprainfectia... in mod normal o persoana sanatoasa imunocompetenta inainte de gripa nu ar trebui sa intampine.
cel mai bun imunostimulator este un psihic pozitiv. si in rest sa nu uiti sa mananci ca lumea... carne, fructe, uleiuri.
numai bine si nu mai fi stresata
0
13-04-2010, ora 22:14
dienuka
Nu este medic/terapeut
dienuka
Multumesc frumos Cristi!

Vreau sa iti spun ca am primit analizele. Am facut analizele din nou (exudat nazal si secretie otica) si au iesit negative pentru stafilococ auriu. Ma bucur foarte mult ca am scapat! Sper sa fie bine. M-a ajutat foarte mult cura cu produse naturiste pentru imunitate, dupa toate antibioticele.
0
09-02-2013, ora 23:14
BREBU
Nu este medic/terapeut
BREBU
Multumim mr Nick,
Noi suntem cu manuka in casa, si cu stafilococul auriu in nasuc( copilul).
Am facut lista pentru plafar: ceai mesteacan, tinctura propolis si suc merisor, dar ma gandesc si cum sa-i pun manuka in nas.
Poti sa ne dai un sfat?

Multumesc,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.