Stafilococ auriu

02-03-2015
Carinaa
Nu este medic/terapeut
Carinaa
Buna ziua. In urma unui exudat faringian am constatat ca eu si prietenul meu avem stafilococ auriu. Am facut tratamente dupa antibiograma insa nu a reusit niciunul din noi sa scape de stafilococ. Am sunat la toate marile farmacii din tara insa am primit acelasi raspuns, cum ca vaccinul nu se gaseste la niciun furnizor. Unde pot gasi vaccinul stafilococic? Mentionez ca eu am un miros neplacut in gura si mici bubite rosii in jurul gatului, iar prietenul meu are aceleasi simptome. Ce putem face? Multumesc
5 comentarii
0
02-03-2015, ora 21:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cand se intra pe un forum initial se mai citeste ce se posteaza acolo despre probleme nas, gat, urechi
poate o sa intelegeti ca NU este corecta alergarea dupa un microb..s cauza problemelor este in alta parte
de exemplu in alimentatia incorecta si imunitatea scazuta din cauza unor probleme gastro-intestnale
0
03-03-2015, ora 10:50
Carinaa
Nu este medic/terapeut
Carinaa
Am citit pe forum aproape tot ce s a scris. Am postat cu speranta ca cineva ma va informa de unde pot face rost de vaccin.
0
21-10-2015, ora 23:48
anne-rosa
Nu este medic/terapeut
anne-rosa
acum 12 ani am avut si eu stafilococ auriu pe o valva la inima, dupa care am intrat in septicemie.s-a incercat cu vancomicina si nu s-a reusit stiind ca stafilococul auriu este f rezistent la antibiotic.singurul medicament care mi-a salvat viata a fost zyvoxid( perfuzabil ) dar si multumita doctorilor f. buni de la spitalul iasi.mentionez ca vancomicina am luat-o in ultimele 2 sapt. de spitalizare din cele 2 luni din care am stat in spital.
0
19-11-2015, ora 16:16
dorinaelama@yahoo.de
Nu este medic/terapeut
dorinaelama@yahoo.de
Si eu mä confrunt cu o problemä gravä de sänätate datoritä acestui stafilococ auriu pe care l-am conectat de la locul de muncä (Klinikum in Germania), am fost operatä de 2 ori la nas (deviatie de sept, polipi) care nu au fäcut decät sä-mi distrugä psihicul iar medicii operatori sä cistige de pe urma operatiilor inutile (ultima operatie am fäcut-o la cel mai renumit doctor din EU care si-a luat doctoratul in SUA iar casa de asiguräri medicale nu a plätit decät o parte din OP). Acum nu mi-a mai rämas decät sä incerc Mierea de Manuka, Cordiceps. As dori sä iau legätura si cu alte persoane care au avut succes in tratarea acestei bacterii si ce tratamente au urmat.
Multumesc pentru räspunsuri!
0
19-11-2015, ora 20:23
Carinaa
Nu este medic/terapeut
Carinaa
Acum cateva zile am aflat si eu despre aceasta miere manuka. Am citit pe un forum cum ca ar da rezultate f repede. In caz ca aflati ceva concret, v as ruga sa ma anuntati si pe mine aici pe forum. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •