Stadiul in care se afla cancerul?

30-07-2009
JeyJey
Nu este medic/terapeut
JeyJey
Buna seara.

Acum cateva ore eu si mama ne-am intors de la Institutul Oncologic Fundeni. Mama a fost diagnosticata cu cancer la san.
Initial, mama a fost internata la Institutul de pneumofiziologie "Marius Nasta" cu diagnosticul pneumopatie. Una dintre investigatiile cerute de doamna doctor de a colo a fost o tomografie.
Concluziile tomografiei : Tumora mamara stanga cu determinari secundare pulmonare, bronsice, hepatice, suprarenaliene, cerebrale si osoase. Aneopatii metastatice mediastinale.
Am plecat la Fundeni unde am facut o punctie. Rezultatul. Frecvente celule epiteliale glandulare maligne dispuse in placarde. Benzi de tesut conjunctivo- glosos (sper ca am descifrat corect scrisul) Tumora epiteliala glandulara maligna.

Luni, trebuie sa o internez pt a incepe chimioterapia. Asa am fost informata de domnul doctor la care am fost trimise de la Institutul de pneumofiziologie, care la randul lui ne-a trimis catre un alt oncolog din Fundeni.
Mama a discutat cu unul dintre ei. insa eu nu stiu nimic. Nu am putut asista la discutiile lor, de ce? Nu stiu! In fine cu toate ca am 24 ani domnul doctor o fi considerat ca nu pot face fata. Mama refuza si ea sa discute deschis.

Citind tomografie mi-este clar ca au fost afectate si alte organe (sper din tot sufletul sa ma insel) As vrea sa stiu si eu in ce stadiu al bolii se gaseste?

V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu un sfat, o idee... orice. In fond si la urma urmei este normal sa fiu si eu informata, pt ca eu sunt singura care o sa fie langa ea pe intreaga perioada. La ce sa ma astept?

Va multumesc anticipat!
28 comentarii
0
31-07-2009, ora 09:15
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Faceti cea mai mare greseala cu chimioterapia.este o mare iluzie sa credeti ca otravind tot corpul in mod masiv se poate distrug anumite celule care sunt bine ascunse si protejate chiar.
Otrava aceea nu stie sa faca diferenta intre celule normale si canceroase.
Uitati-va cate femei au supravietuit chimioterapia si intrebati un medic mai inteligent daca el personal ar face vreodata chimioterapie.
In occident numai 5% din oncologi ar face pe pielea lor chimioterapie caci vad zilnic ca 90% se duca dupa astfele de tratamente.

La problema cancerului de san stau conflictele in familie ! Dar care doctor intreaba la cancer de problemele sufletesti !
Rezolvati aceste conflicte caci asta este baza, consultati un medic homeopat pt. a intari corpul si a ajuta la rezolvarea problemelor sufletesti si un psiholog si alungati panica si frica, caci astea omoara omul si fara nici o boala !

Sant oameni care se imbolnavesc numai cand aud ca s-ar putea sa aiba ceva, nu va dati seama ce impact are verdictul de cancer.

Cititi pe internet despre cancer si tratamentul adevarat al lui, tot ce se face in cazul cancerului se face NESCHIMBAT de decenii intregi si este exact pe dos si se face cu ajutorul panicii induse pt. ca omul sa nu aiba timp sa se se gandeasca si sa realizeze ce fac de fapt doctorii cu el.

Ciititi linkurile de aici:
http://www.leacuri.net/index-Dateien/cancer.htm
0
31-07-2009, ora 10:47
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
buna! parerea mea este ca nu ar trebui sa iei toate raspunsurile care ti se dau de bun augur! sint firme si persoane care doresc sa comercializeze diverse produse dar nu sint medici avizati.poate un gen de mama omida. este obligatoriu sa se faca tratamentul pe care il propune medicul (chimioterapia, radioterapia etc).deoarece conform investigatiilor tratamentul se face in functie de caz! daca doreste sa faca bioenergie s-au alte lucruri poate sa faca alternativ pentru intarirea organismului dar niciodata nu trebuie sa renunte la tratamentul medicamentos! in spitalul oncologic Fundeni este un medic exceptional care se numeste Gabriel Blidaru si care este expert in cancerul de sin.trebuie sa fi constienta ca mama ta are nevoie de suport psihic deoarece se confrunta cu ceva foarte dur.iar sansele cind apar metastazele sint din ce in ce mai mici.sint sincera cu tine ca sa stii la ce sa te astepti.in China sa descoperit un procedeu de stopare a metastazelor ficatului si foarte multi medici europeni merg acolo sa se initieze.din pacate procedura este la inceput si nu constitue vindecarea! te sfatuiesc sa faci o radiografie mamara si tu o data pe an deoarece nenorocitul de cancer poate fi ereditar!.iti urez mult curaj si ajut-o sa lupte.are nevoie de motive sa lupte cu boala dar numai bunul Dumnezeu poate stii ce va fi.mergi la biserica si roaga-te pentru sanatatea ei.CURAJ!
0
31-07-2009, ora 11:08
JeyJey
Nu este medic/terapeut
JeyJey
Salutare si multumesc din suflet pt raspunsurile date.
Lyonesse, doctorul la care am fost trimise la Fundeni este Prof. Dr. Gutulescu. Fiind extrem de ocupat ieri nu am avut ragaz sa stam de vorba. Mai mult ca sigur luni are sa ne explice exact tratamentul pe care considera ca este bine sa-l urmam.
Intre timp ne-a mai fost recomandat un produs Bio-Bran pe numele lui, care se foloseste cu succes(printre altele) ca adjuvant in chimioterapie, ajutand sistemul imunitar si reducand efectele adverse. Este produs in Japonia si am mai citit despre el prin diverse reviste de specialitate.
De ieri si pana azi am auzit destule pronosticuri rele. Adevarul este ca a fost descoperit tarziu. Mama a stat internata in spital de 3 ori pana acum, tratand afectiuni ale oaselor, ale ochilor si ultima data acea "pneumopatie" dar defapt cauza acestor probleme era cu totul alta.
Nu as vrea sa arunc vina pe nimeni la momentul asta. Nici pe doctori, nici pe lipsa banilor si, de ce sa fim ipocriti, pe lipsa investigatiilor anuale (mamografii). Nu mai putem intoarce lucrurile cu nimic.
Eu sunt increzatoare, multe femei supravietuiesc acestei boli si voi spera pana la sfarsit ca totul se va aseza cumva!
Va multumesc inca o data pt rabdare!
0
31-07-2009, ora 13:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problema este una de logica: citostaticele sunt o otrava atat de puternica incat nici un tratament naturist paralel, oricat de bun, nu este in stare de a repara in mod util daunele facute de citostatice asupra INTREGULUI CORP. Nici macar homeopatia, care este mult mai puternica decat orice tratament fitoterapeutic.
Este ca si cum ai distruge si ai repara in acelasi timp.
Drumul cu chimioterapia ca si cu radiatiile este cel MAI LUNG si cel mai GREU, indiferent de supravieuturie sau nu, care oricum nu este in mana oamenilor si nici a medicilor, indiferent de ce fac.
Fiecare trebuie sa-si aleaga singur ce face, eu mi-am spus doar pararea bazata pe cunostine si experienta si nu dintr-un crez oarecare.
Insa daunele facute de chemoterapie Dumnezeu nu le inlatura chiar nici dupa vindecarea cancerului.
0
31-07-2009, ora 13:52
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
d-le scarface, acele otravuri au rolul de stopa aceasta boala si sint necesare.ati vazut vreodata in ce chinuri moare o persoana care nu a facut tratamentul? eu am vazut si nu as repeta vreodata experienta! cunosc despre boala mai multe decit un medic deoarece familia mea a fost nimicita de cancer! ce pot sa spun ca singurul care face minuni este DUMNEZEU !
0
31-07-2009, ora 13:54
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
jey, jey.nu ai de sa imi multumesti.o sa ma rog pentru voi sa fie bine.si iti doresc multa putere si liste sufleteasca!pupici si numai bine!
0
31-07-2009, ora 14:37
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
ati vazut vreodata insa in ce chinuri mor cei care fac astfel de tratamente si care reprezinta 99% din toti cei care se imbolnavesc de cancer ?
Ati aflat de la vreun oncolog vreodata cati pacient ii supravietuiesc in primii 2-3 ani dupa ce au facut operatii, chemoterapie si radiatii ?
0
31-07-2009, ora 14:54
JeyJey
Nu este medic/terapeut
JeyJey
Eu nu vreau sa cataloghez pe nimeni aici. Am cerut sfaturi si mi s-au dat.
Scarface, nasul meu de botez care este si varul mamei mele, a avut o sotie. Sotie care s-a stins de cancer. Nasul meu are oroare de doctori de atunci. De ce? Pt ca au crezut amandoi in balivernele unui anume doctor (prefer sa nu dau nume, oricum in urma cu cativa ani de zile a fost un scandal monstru in media in care a fost implicat) care i-a recomandat un anumit tratament bazat numai pe plante si alte bazaconii dastea. Excluzand din start tratamentul standard. Nu a avut nicio sansa.
Eu nu incerc sa reneg "tratamentele naturiste". Dar nici nu imi permit sa o tratez pe mama mea "pe net"
cu diverse produse laudate de firme fantoma si mai stiu eu ce.
Ieri, stand si asteptand doctorul, am intrat in vorba cu o doamna, de 76 de ani, care la aproximativ varsta mamei a fost operata de cancer de san, a facut sedinte de chimio si care din cate am putut vedea traieste.
Oricum, decizia nu-mi apartine in totalitate. Eu pot numai sa o sfatuiesc atat cat imi permite experienta si documentatia. Oare gresesc ca pun mai mult pret pe ce-mi spune un om trecut prin aceste etape decat ce pot sa citesc pe net app descoperiri revolutionare, care costa o caruta de bani, care ba se fac in strainatate si care intr-un final nu ajuta la nimic?
1
31-07-2009, ora 15:42
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
d-le scarface...locuiesc in Franta si prietena mea este oncolog.si are cancer de sin.amindoi sinii sint extirpati iar ea lupta cu boala de 8 ani.;si inca profeseaza! da am vazut cum mor oamenii tratati cu "otravuri".mor fara sa urle de dureri cu saptaminile.nu vreau polemici dar incetati cu reclamele la produse asa zis miraculoase! cindva eram credula si eu.am cheltuit sute de milioane pe tratamentul Cozac.ca sa vad apoi (conjuctura) ca tratamentele asa zise erau identice pentru toti! eu zic sa lasati raspunsul oncologilor si persoanelor avizate! oricum aici oamenii nu sint creduli ca la noi de asta si rata mortalitatii este mai mica decit in Romania.
0
31-07-2009, ora 15:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna Lyonesse,
pt. domoliera durerilor nu se dau citostatice, se da morfina sau alte lucruri asemanatoare.
Morfina nu are nimic deaface cu tratamentul cancerului. Vorbiti aici de doua lucruri diferite si aduceti argumente care nu au deaface cu cancerul.
Intrebati-va prietena...

Nu fac nici o reclama la vreun produs ci numai o critica la ceea nu functioneaza.
Aici nu numai oncologii si medicii au dreptul sa-si spuna opinia si oricine
Lasati dictatura si insinuarile ca a trecut timpul lor... nu mai suntem in comunism.
Si lasati pe fiecare sa-si spuna parerea ca de aceea de numeste "forum"...
Fiecare are creier pt. a citi si gandi singur.
0
03-08-2009, ora 16:03
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
d-le scarface se stie ca daca un pacient nu este tratat corespunzator are dureri pe care nici morfina nu le atenueaza. tratamentul cu citostatice etc introdus in organism ajuta la nedezvoltarea bolii agresiv.la stoparea pe cit posibil a dezvoltarii celulelor canceroase.prea putini din pacientii tratati corespunzator au nevoie de morfina deoarece durerile lor nu sint asa agresive si este suficient de administrat tramadol, fortral.., ketonal.etc. si sa stiti ca nu sint comunista dar mai bine spuneti-va parerile ajutind acesti oameni in suferinta cu o vorba buna nu cu reclame gratuite la nu stiu ce produse naturiste.cu privire la prietena mea.nu am ce sa intreb deoarece lucrez ca voluntar al Crucii Rosii si sint tot timpul in mijlocul bolnavilor de acest fel.
0
11-08-2009, ora 16:59
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
lyonesse, ma bucur forte tare ca te-am intalnit, pt. ca ca sunt disperata; pe scurt povestea mea este urmatoarea, de fapt povestea surorii mele: in urma cu 20 zile i s-a descoperit o tumora de 13 cm pe ovar; nu stiu exact unde a fost pozitionata, dar in urma operatiei, tumoarea a surprins intreaga echipa medicala de la spitalul militar din Pitesti pt.ca a avut o greutate de 1.5 Kg; datorita acesteia i s-a extirpat intreg aparatul genital, iar tumora am dus-o la Spitalul Militar din Bucuresti, pentru a o analiza la sectia AnatomoPatologie, ; Miercurea trecuta ni s-a comunicat ca aceasta nenorocita de tumora este maligna, dar de abia maine vom sti exact ce fel de tumora este ( carcinom embrionar, etc. ) si daca a produs metastaze.
Am marea rugaminte daca imi poti recomanda un medic oncolog bun din Bucuresti, pt. ca in Pitesti nu stiu ce sa zic.
Multumesc din suflet si daca iti sta in putinta te rog ajuta-ne !
0
11-08-2009, ora 22:41
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
si eu sint Pitesteanca. din pacate cind cancerul se dovedeste a fi malign sperantele sint minime. nu contest calitatea medicilor pitesteni dar trebuia operata la Bucuresti deoarece spitalul militar Pitesti nu are competenta de a opera o tumoare canceroasa deoarece nu sint chirurgii specialisti in oncologie si nici aparatura nu este specifica! la PItesti pentru tratament este foarte buna si cumsecade DR.TASE ANCA si o gasesti la spitalul oncologic.oricum tratamentul este acelasi indiferent ca este facut la PItesti s-au in alta parte.sa speram ca, chirurgul a reusit sa indeparteze tumoarea cit mai corect! apropo stii cum se numeste chirurgul care a operat-o?.ce pot sa-ti spun decit mult curaj si sanatate.mult optimism si credinta in cel de sus! va urez numai bine!
0
11-08-2009, ora 23:08
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
medicul care a operat-o pe sora mea se numeste Belchita Constantin - Sp.Militar Pitesti, si ne-a asigurat ca a curatat foarte bine zona respectiva, insa ingrijorarea noastra este produsa de faptul ca tumora este maligna. Suntem convinsi si avem mare incredere in dl.doctor, pt. ca dansul ne-a incurajat tot timpul, insa tot citesc pe internet tot felul de articole si imi pierd speranta.
Lyonesse iti multumesc pentru recomandare, la ce clinica o putem gasi pe dna. dr. Tase Anca ?
0
12-08-2009, ora 16:28
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
Juliena nu il cunosc pe medicul in cauza dar cancerul malign este acela care se dezvolta si se impinzeste in organism! nu iti pierde speranta si credinta nici atit! DR TASE ANCA poate fi gasita la spitalul oncologic situat in strada Victoriei nr 33.este aglomerat dar trebuie sa ai rabdare! si la Bucuresti este aceaisi situatie deoarece sint foarte multi bonavi!
0
12-08-2009, ora 18:30
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
multumesc pentru raspuns inca o data, dar strada Victoriei cred ca este in Bucuresti si nu in Pitesti
0
12-08-2009, ora 21:01
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
juliena str victoriei este in centru(intreaba si tu un taximetrist) de la spitalul de boli contagioase N.Balcescu treci strada spre centru si este pe prima straduta care se face pe dreapta.pe vremuri era politia pe straduta respectiva dar spitalul este maricel si se vede! telefonul era:624443 / 483 843. mult succes!
0
12-08-2009, ora 21:24
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
multumesc inca odata; voi incerca sa fac o programare pt. citirea unor analize pe care le ridic Vineri de la clinica DR. Luca
0
13-08-2009, ora 17:52
roze
Nu este medic/terapeut
roze
ptr.juliena
Dupa cum arata diagnosticul surorei tale, fiind o tumora maligna, ar trebui sa o va vada un doctor oncolog-chimioterapeut.Eu sunt operata de cancer la san si am urmat toate tratamentele la IOB Fundeni.Acolo exista un doctor oncolog-chimioterapeut pe nume dr.Nutu Dumitru.Parerea mea si al altor pacienti pe care i-a tratat este ca ar fi un doctor foarte bun, care isi da interesul sa te faca sa lupti cu aceasta boala nemiloasa.Intr-adevar este mai putin comunicativ cu privire la intrebarea, , Ce se va intampla cu mine?" sau
, , Ce sanse am?dar.cred ca foarte putini sunt cei care iti raspund la aceasta intrebare.Problema este ca am avut incredere in el, am urmat toate tratamerntele prescrise chiar daca am avut de infruntat multe greutati dar, cu ajutorul lui Dumnezeu am invins intr-o batalie cu cancerul, ce va fi la terminarea razboiului numai cel de sus stie!Deci, in concluzie parearea mea este sa-l cautati pe acst doctor.Va trebuie o trimitere de la medicul de familie, buletinul de identitate, sa aveti toate documentele ce indica diagnosticul surorii, adeverinta de salariat (cupon de pensie).Il puteti gasi in fiecare zi(dar sa va duceti de dimineata)la parter la cabinetul 14.Eu cred ca va va asculta si va va ajuta.Am vazut ca a tratat mai multi pacienti din Pitesti si nu este un doctor greu de abordat.
0
13-08-2009, ora 18:21
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
pt.roze

multumesc foarte mult pentru incurajari; asa vom face Luni vom ajunge la Bucuresti si vom vedea ce se va intampal; apropos de cat timp ai aceasta boala ? Am inteles ca foarte bun ca si medic oncolog este si dr.Blidaru de la IOB. Ai auzit de el ?
0
13-08-2009, ora 20:29
roze
Nu este medic/terapeut
roze
ptr.juliena
Dr. Blidaru este doctor chirurg.Din cate am inteles sora ta este deja operata, asa ca parerea mea este sa cauti un doctor care te poate ajuta cu tratament.Dr.Blidaru am inteles ca este intr-adevar un doctor bun, dar si foarte ocupat.De obicei doctorii chirurgi te trimit pentru tratamente la doctori chimioterapeuti sau radioterpeuti pentru ca ei sunt adevaratii oncologi..Nu stiu cum sa-ti explic!Eu cand te-am indrumat spre doctorul Nutu a fost datorita faptului ca dansul este doctorul care m-a tratat si la care urmez si la ora actuala si de care eu am fost multumita.Am acest diagnostic din iunie 2007 i.Aveam pe atunci 37 de ani.(apropo cati ani are sora ta?)Si la mine se pare ca este o forma de cancer la san mai rara.Deci poti sa-ti dai seama ca nici pentru mine nu a fost asa de usor.Sper ca v-am ajutat cu sfaturile mele asa ca va doresc BAFTA1
Apropo, dr.Nutu mai poate fi gasit si la etajul VI la sectia de chimioterapie.Astept un raspuns de la voi!
0
13-08-2009, ora 20:55
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
juliena.DR. BLIDARU.este chirurg.el doar opereaza! altcineva se ocupa de tratamentul cu radioterapie, chimioterapie etc! acelasi tratament pe care il face la Bucuresti il poate face si la Pitesti deoarece susbstantele sint aceleasi! daca situatia financiara va permite sa faceti naveta Pitesti-Bucuresti puteti alege capitala.trebuie sa tineti cont si de faptul ca in urma acestor sedinte persista o stare de rau, voma...etc si este foarte dificil transportul daca nu aveti masina! mult curaj!
0
14-08-2009, ora 09:13
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
pt.roze

sora mea are 44 ani si sper sa capate suficienta forta sa lupte;
0
14-08-2009, ora 09:16
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
pt.lyonesse 2007

ai dreptate lyonesse, daca este chirurg, trebuie sa ne indreptam catre un chimioterapeut;
Oricum va multumesc din suflet pentru incurajari.

p.s. cand se stabileste stadiul cancerului, adica daca sunt metastaze ? credeam ca atunci cand s-a stabilit ca este maligna se poate identifica si daca sunt metastaze.
0
14-08-2009, ora 09:47
lyonesse 2007
Nu este medic/terapeut
lyonesse 2007
metastazele canceroase apar in ultima faza a cancerului! de exemplu fosta mea soacra sa operat la sini in gradul patru iar metastazele au aparut dupa patru ani desi nu vroia nimeni sa o opereze datorita malignitatii! acu nimeni nu stie in cit timp pot aparea nenorocitele de metastaze!depinde de la organism la organism, la cit de bine primeste tratamentul si depinde foarte mult de pacient cit este de pozitiv! sfatul meu este sa vada si un psiholog care sa o ajute sa aiva un psihic puternic! daca aveti dubii si tot ajungeti la Bucuresti mai faceti niste investigatii si acolo deoarece aparatura este ceva mai de calitate!oricum i se vor face analize ca sa se poata stabilii dozele de tratament! pina la urma nu ar fi rau sa o vada DR.Blidaru pentru o consultatie sa-i fie ceruta parerea despre reusita operatiei si probabil sa o indrume catre un chimioterapeut cu, care el colaboreaza! oricum sa va inarmati cu rabdare ca eu asteptam pentru consulatie si zece ore. sint niste cozi enorme!mult succes!
0
14-08-2009, ora 14:56
juliena
Nu este medic/terapeut
juliena
pt. lyonesse

au iesit o parte dintre analizele pe care le-a facut postoperatoriu la DR.Luca si sunt date urmatoarele valori:

-antigen carcinom embrionar - 0.34. ng/ml

INTERVAL DE REFERINTA PT. NEFUMATORI 5; FUMATORI 5.5

- BETA HCG - 0.5 ml U/ML
INTERVAL DE REFERINTA 8ML

-ALFA FETO PROTEINA - 1.01 IU/ml

INTERVAL DE REFERINTA 5.5

am vb. cu un medic care lucreaza tumora surorii mele si a spus ca aceste analize sunt in regula, deci nu se afla in afara intervalului de referinta, dar totodata s-ar putea sa fie influentate de faptul ca au fost efectuate postoperatoriu si s-ar putea sa mai fie o cauza, aceea ca a luat Nolicin dupa operatie datorita unei mici infectii urinare, produsa de sonda
0
20-11-2009, ora 19:17
annaz274
Nu este medic/terapeut
annaz274
Mai taci mai "scarface " si nu mai inebunii lumea cu prostiile tale.Zi doamne fereste, daca ai pati-o nu ai nimerii chimioterapia.Eu am facut 2 randuri de cate 6 sedinte si incep a 3a serie, si nu am murit, lupt in continuare cu cancerul de 7 ani.
0
04-08-2010, ora 21:24
adriana1986
Nu este medic/terapeut
adriana1986
nu imi vine sa cred cat tupeu pe acesti oamneni care isi fac reclama la nu stiu ce plante miraculoase la nu stiu ce tratamente naturiste.RUSINE.omul are incredere in doctor nu in plante ierburi buruienile dumeavostra care le culegeti de pe camp profitati de dispararea oamenilor si va laudati cu rezultate nemaipomenit de bune dar de ce nu vb oameni care i-ati tratat si vorbiti dvs in locul lor.mama mea este bolnava de cancer si prefer sa fie "otravita" cum va exprimati dvs decat de doctorii decat de buruienile dvs.va consider sarlatani profitati de naivitatea bolnavului.VA ROG NU VA LUATI DUPA SARLATANI BANI CARE II DATI PT BURUIENI MERGETI MAI BN SI FACE-TI ANALIZE INVESTIGATI LA DOCTORIII VA SPUN DIN INIMA NIMENI SI NIMIC NU POATE SPUNE MAI PRECIS DECAT UN DOCTOR CARE STIE MEDICINA SI CARE SE IMPLICA IN STAREA PACIENTULUI. MAMA MEA A FOST INTERNATA LA FUNDENI LA ONCOLOGIE SI ACOLO L-AM INTALNIT PE DOMNU DR NUTU DUMITRU IL RECOMAND DIN SUFLET CREDETI-MA CEA MAI BUNA ALEGERE FACE-TI MERGETI SI INTERESATI-VA DE DANSU.imi cer scuze daca sa simtit cineva aiurea (am spus adevarul) SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • S-a descoperit enzima care controlează metastazarea cancerului de sân
  • MIT: Antiperspirantele sunt o cauză a cancerului de sân
  •