Spuneti-mi ce am va rog !!! Nu pot misca piciorul!

09-06-2009
cataline
Nu este medic/terapeut
cataline
Buna ziua, Dupa o suparare puternica pe care am avut-o cu o zi in urma, am simtit ca nu mai pot sa imi misc laba piciorului drept. Muschiul piciorului este tare (parca ar fi blocat).Cand merg parca nu imi pot controla piciorul si mi se pare ca il arunc. Cand am vrut sa conduc masina nu am putut sa mut piciorul de pe acceleratie pe frana decat cu mare efort. Piciorul nu ma doare, nu este amortit, nici umflat insa atunci cand stau in calcai nu pot misca degetele de la picioare, si nici ridica talpa de la sol decat foarete putin. La mediucul de famile mi s-a spus ca ar fi vorba de o insuficienta venoasa profunda, dar eu nu stiu ce sa cred! Daca este vorba de insuficienta venoasa de ce nu am simptomele acestei boli, eu ne avand nimic pana la acceasta suparare? Va rog daca puteti sa-mi spuneti care ar fi cauza, sau unde sa merg pentru diagnostic. Va multumesc. Catalina
4 comentarii
0
10-06-2009, ora 05:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu putea sa-ti puna diagnosticul de insuficienta venoasa profunda si sa te lase sa pleci ; trebuia sa iei o trimitere la specialistul cardio-vascular pentru a confirma diagnosticul sau a-l infirma. Ai primit Detralex sau vreun unguent/ gel gen Lioton, Hepathrombin? Poate fi si o problema circulatorie, dar trebuie sa te vada un specialist cardio-vascular.Numai bine!
0
10-06-2009, ora 10:36
cataline
Nu este medic/terapeut
cataline
Am cerut trimitere la neurolog si nu am primit, pentru ca mi s-a spus ca nu este cazul sa merg acolo, dar nici nu m-a trimis in alt loc. Tratament am primit: diosmina comprimate 2/zi; piroxicam comprimate 1/zi. Nu am luat inca tratamentul pentru ca vreau sa stiu exact ce am. Multumesc mult pentru raspuns! O zi buna!
0
10-06-2009, ora 18:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Diosmina este produsul Detralex. Incearca sa comunici cu medicul tau de familie si sa-ti dea trimitere, daca nu du-te la o unitate primire urgente sa te vada si un medic de acolo.
0
21-02-2015, ora 19:15
Gabriel Miclea
Nu este medic/terapeut
Gabriel Miclea
Si eu am aceiasi probelema dar nu asa de grava.Pot misca decetele de la picior dar greu cu ridicat talpa de la sol. Anul trecut am avut perioade cand mergem aproximativ 500 metri si incepea sa ma doara pulpa.Recunosc ca nu prea merg pe jos doar putin in rest cu masina si stau mult la birou. aceasta problema nu se poate rezolva cu miscare mai multa cum ar fi mersul pe bcicleta sau miscare in camera pe pedale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.