Spondiloza cervicala?

29-05-2012
cristian82
Nu este medic/terapeut
cristian82
Buna ziua, ma numesc Cristian am 30 de ani si de 4 ani ma confrunt cu un sindrom vertiginos. Acest dezechilibru a inceput brusc, simteam ca nu mai pot sta in picioare si am ajuns la urgenta direct la neurologie. Am facut atunci un CT si nu a iesit nimic suspect, analize la sange si au iesit toate perfect. Mentionez ca am fost la 2 medici neurologi si nu mi-au spus concret care ar fi motivul. In schimb simt o durere care pleaca de la umar pe partea stanga si se extinde pana la ureche. Am facut o perioada acupunctura si mi se facea injectii cu ALFLUTOP. La un consult ORL nu am fost pentru ca medicul neurolog mi-a spus ca nu e nevoie ca VERTIJUL e pe sistem nervos si ca va trece la un moment dat.
Este posibil ca acest vertij sa fie de la acea durere care o am? Durerea nu este permanenta, o simt mai ales la schimbarile de vreme, primavara si toamna. Poate fi o spondiloza cervicala si sa imi declasenze acest vertij?
2 comentarii
0
29-05-2012, ora 11:37
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre un sindrom compresiv cervical, de tipul herniei de disc cervicale.
Prin urmare, logic, trebuie sa consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
29-05-2012, ora 12:55
cristian82
Nu este medic/terapeut
cristian82
Va multumesc frumos pentru raspuns. Imi puteti spune daca cu aceasta afectiune ma voi confrunta toata viata? sau exista totusi un tratament de vindecare? Sa inteleg ca in acea zona nu circula sangele corect ?si imi apare acea durere si acel dezechilibru?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul