Spondilolistesis

21-07-2007
Lukos
Nu este medic/terapeut
Lukos
Am 18 ani; anul trecut am fost diagnosticat cu spondilolistesis, (sponylo=vertebra, lystesis=alunecare) la vremea aceea deviatia fiind de 1-2 mm, si lordoza. Am facut elecroterapie si gimnastica medicala. Dureri, insa am si acum din partea inferioara a spatelui pana la degetele picioarelor. Din pacate nu m-am dus la control dupa sase luni.
M-am documentat putin si am aflat ceva despre afectiunile mele; am citit ca spondilolistesisul apare la adolescenti dupa perioade bruste de crestere, pe fond genetic si in conditiile in care musculatura este subdezvoltata (exact ca in cazul meu). Am mai citit si ca lordoza nu se poate vindeca prin gimnastica medicala.
M-ar interesa daca imi poate cineva recomanda vreun mod prin care pot sa ma vindec de cele doua; mi-ar fi de mare folos pentru ca doresc sa-mi aleg o profesie in care va trebui sa stau mult in picioare.
Va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
21-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cel mai indicat ar fi să apelaţi la una din tehnicile medicinei naturiste numită chiropraxis. Din păcate, este un domeniu subdezvoltat la noi, în care există puţini oameni cu adevărat specialişti. Dacă sunteţi din Bucureşti, poate că aş putea să vă recomand pe cineva. Scrieţi-mi în acest caz la: office@doctordragomir.ro
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.