Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Spitalul panduri

31-12-2009, ora 13:43
buna ziua. am o trimitere la orl panduri. nu sunt din bucuresti si as dori si eu sa stiu cum pot ajunge de la gara de nord acolo cu metrou daca se poate eventual sa nu ma ratacesc.
Ps: boala mea este otita medie cronica supuroasa colesteatomatoasa osteitica ( sper ca am scris bine )
nu am voie sa dau apa la ureche de cand ma stiu din cauza mastoiditei. intrebarea mea este daca printr-o mastoidectomie voi scapa de boala?
multumesc anticipat
2 comentarii
03-01-2010, ora 19:50
va rog frumos chiar nu imi poate spune nimeni cum pot sa ajung de la gara de nord la orl panduri? trebuie sa plec in cateva zile...multumesc mult
04-01-2010, ora 13:43
Autor: jeff123
Iti spun cum stiu eu: troleu 96 pana la intersectia 13 Septembrie (20-25 min), apoi un autobuz (nu mai stiu care) sau pe jos vreo 3 statii in directie perpendiculara(catre hotel Mariot); cobori , traversezi pe p. cealata si apuci pe p. dreapta a soselei perpendiculare pe traseul autobuzului cu care ai venit, cale de 100-150m(poate nici atat); din nou, pe dreapta, se face o alee de cca 50m, in capatul careia vezi clinica orl (Panduri) Prof.dr. Hociota(in dreapta, inainte de intrare, e o bisericuta f.frumoasa). Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns


05-11-2015, ora 13:30
Grintuss
GRINTUSS - Un nou mod de a trata tusea
Cu ajutorul tusei reuşim să scoatem aerul din plămâni, cu scopul de a elibera căile respiratorii de eventualele materiale prezente aici: mucus, agenţi patogeni, substanţe nocive sau iritante inhalate. Grintuss modulează tusea fără a o suprima şi acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului. Citiți mai multe
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK