Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Spitalul panduri

31-12-2009, ora 13:43
buna ziua. am o trimitere la orl panduri. nu sunt din bucuresti si as dori si eu sa stiu cum pot ajunge de la gara de nord acolo cu metrou daca se poate eventual sa nu ma ratacesc.
Ps: boala mea este otita medie cronica supuroasa colesteatomatoasa osteitica ( sper ca am scris bine )
nu am voie sa dau apa la ureche de cand ma stiu din cauza mastoiditei. intrebarea mea este daca printr-o mastoidectomie voi scapa de boala?
multumesc anticipat
2 comentarii
03-01-2010, ora 19:50
va rog frumos chiar nu imi poate spune nimeni cum pot sa ajung de la gara de nord la orl panduri? trebuie sa plec in cateva zile...multumesc mult
04-01-2010, ora 13:43
Autor: jeff123
Iti spun cum stiu eu: troleu 96 pana la intersectia 13 Septembrie (20-25 min), apoi un autobuz (nu mai stiu care) sau pe jos vreo 3 statii in directie perpendiculara(catre hotel Mariot); cobori , traversezi pe p. cealata si apuci pe p. dreapta a soselei perpendiculare pe traseul autobuzului cu care ai venit, cale de 100-150m(poate nici atat); din nou, pe dreapta, se face o alee de cca 50m, in capatul careia vezi clinica orl (Panduri) Prof.dr. Hociota(in dreapta, inainte de intrare, e o bisericuta f.frumoasa). Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns


01-02-2016, ora 14:15
Grintuss
Remedii naturale împotriva tusei
Siropurile GrinTuss de la Aboca sunt eficiente în terapia tusei, atât pentru copiii peste 1 an, cât și pentru adulți. Cu o formulă 100% naturală pe bază de Grindelia, Patlagina, Helichrysum si Miere, siropurile au o acțiune mecanică atât împotriva tusei uscate, iritative, cât și a celei productive. Grintuss calmează tusea, hidratează mucoasa și eliberează căile respiratorii. Aflați mai multe
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK