Sperma ma inspaimanta si am senzatia ca nu scap de ea

27-04-2009
Cola
Nu este medic/terapeut
Cola
Am o mare nedumeriere care nu imi da liniste.Recent am intretinut o relatie sexuala cu prietena mea.Dupa aproximativ 30 minute am mers la baie, am urinat, m-am spalat pe penis si pe maini si am revenit pentru o eventuala tura a 2a.Nu am reusit sa ducem pana la capat cea de a doua partida, dar intrebarea mea este cum tre sa ma spal pe maini si pe penis ca sa fiu sigur ca nu mai am spermatozoizi pe corp si dupa cata vreme se opresc toate scurgerile din penis?Avand in vedere ca dupa ce am urinat, m-am spalat pe maini am revenit in pat si am atins penisul iar ulterior i-am introdus degetul in vagin, am motiv sa imi fac griji ca a mai ramas ceva sperma pe acolo si a ajuns pe deget si ulterior la ea in vagin sa o fecundeze :-s Astept raspunsuri cat de repede sa stiu daca e caz de pastila, desi cred ca dramatizez, multumesc anticipat.
4 comentarii
0
27-04-2009, ora 15:35
dear
Nu este medic/terapeut
dear
si eu cred ca exagerezi. daca tot esti asa speriat de ce nu folosesti prezervativ?sperma ai doar atita timp cit ejaculezi tu simti asta iar daca te speli dupa nu exista nici un pericol.apropo stiai ca lichidul seminal contine si el spermatozoizi? cei drept in cantitate mica dar ce zici :te speli si inainte pe penetrare?sper sa nu te superi dar daca esti asa stresat de chestia asta foloseste prezervativul sau spune-i prietenei tale sa ia anticonceptionale.
0
27-04-2009, ora 16:05
Cola
Nu este medic/terapeut
Cola
deci nu e vorba, folosesc prezervativul dar am senzatia ca dupa ce il dau jos raman mereu cu sperma pe maini chiar daca ma spal...si in cazul de fata aveam frica in mine sa ma joc cu degetele cu vaginul ei...aseara am lasat juma d ora si am mers sa ma spal si dupa spalare, am pus fara sa imi dau seama de mai multe ori mana pe penis si ulterior m-am jucat cu degetele cu vaginul ei si am senzatia ca sperma aia persista pe mine orice as face.e motiv de ingrijorare ce s-a intamplat aseara?poate aparea sarcina de la asa ceva?
0
27-04-2009, ora 20:02
Cola
Nu este medic/terapeut
Cola
Ma intelege cineva...va rog raspunsuri repede :-s
0
27-04-2009, ora 21:13
dear
Nu este medic/terapeut
dear
nu ramine insarcinata de la degete chiar daca ti-ai atins penisul
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •