Sper sa nu fiu gravida

22-10-2008
Corinna18
Nu este medic/terapeut
Corinna18
Buna ziua!Am 22 de ani si de 2 ani iau Logest. Asa cum mi-a fost recomandat de catre medic, in fiecare an am facut pauza o luna (timp in care am folosit prezervativ). Numai ca acum, dupa pauza, nu mi-a venit inca menstruatia. Deja a intarziat trei zile si nici nu e vreun semn ca o sa-mi vina (in mod normal sunt balonata si am dureri musculare dar acum am numai o durere mai mult sau mai putin deranjanta in partea dreapta jos si sanii sansibili). Anul trecut mi-a intarziat o zi dar ma simtem balonata samd deci stiam ca sa-mi vina, dar acum sunt trei zile si sunt foarte ingrijorata pentru ca nu vreau un bebe de acum. Ar trebui poate sa mentionez ca de vreo saptamana sunt racita si de cateva zile ma doare si un rinichi, desi poate nu are legatura cu subiectul.

E posibil sa se fi instalat sarcina in ciuda folosirii anticonceptionalelor?
3 comentarii
0
22-10-2008, ora 18:53
Corinna18
Nu este medic/terapeut
Corinna18
Am uitat sa mentionez ca niciodata in doi ani de cand iau pilulele nu mi-a intarziat mai mult de o zi, asta fiind si motivul pentru care sunt ingrijorata.
0
23-10-2008, ora 09:53
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
păi cu cât iei mai mult anticoncepţionale este afectată ovulaţia şi din ce în ce mai greu se va reveni la normal. ar trebui să faci pauză mai mult de o lună şi stai calmă că dacă foloseşti corect prezervativul nu are cum să rămâi gravidă. dar prelungeşte pauza măcar la 3 luni până se normalizează menstruaţia cât de cât sau rişti să ţi afectezi fertilitatea destul de tare.
0
23-10-2008, ora 15:27
Corinna18
Nu este medic/terapeut
Corinna18
Multumesc pentru raspuns. Nici nu ma gandisem la posibilitatea asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •