Spatii intre trei dinti din fata, cum se poate corecta?

02-02-2009
Dintisor
Nu este medic/terapeut
Dintisor
Problema mea este de natura estetica in principal. Cand eram mica am avut probleme cu caderea si iesirea dintilor, de multe ori a trebuit sa merg la stomatolog pentru extractia unor simpli dinti de lapte, din pacate un canin nu a iesit, ramanand in interiorul gingiei, deocamdata acest lucru nu mi-a creat probleme de sanatate, respectiv deplasarea acelui dinte spre o radacina, ci doar estetice. Unul dintre dintii alaturati a incercat sa ia locul acelui dinte, crescand considerabil mai mare decat cei din jur si aproape ca acopera golul lasat de dintele lipsa insa, eu avand si 'strungareata', cum se zice in popor, dintii mei din fata lasa impresia de mult spatiu:). Intrebarea mea este, cum as putea sa am niste dinti frumosi, fara spatii. Este necesar un implant dentar sau exista o solutie mai simpla. Multumesc anticipat pentru raspuns.
4 comentarii
0
02-02-2009, ora 19:45
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
Stiu foarte multe persoane cu STRUNGAREATA, eu asa stiu ca se numeste. Nu ai ce face, sunt foarte multe persoane, si din cate stiu spatiul nu este asa de mare. Insa am avut o prietena care si-a spart dintii din faza in urma unei cazaturi, si mai ramasese foarte putin din ei :)). Insa a fost la stomatolog si, din cate am vazut si inteles de la ea, si-a pus ca un fel de ghips, nu se cunostea diferenta ( de culoare ma refer ) si daca nu stiam ce se intampalse nu credeam ca este pozibil asa ceva. Te poti duce la o sedinta cu medicul tau stomatolog si il poti intreba ce poate face pentru a remediora acel spatiu dintr dintii tai. Sper sa mearga
Numai bine
0
02-02-2009, ora 21:33
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Buna seara! Se rezolva cu un tratament ortodontic asociat sau nu cu o mica interventie chirurgicala care are ca scop scoaterea caninului din os si aducerea pe arcada dentara (daac pe radiografie arata ok) Daca nu subteti lamurit/a astept intrebari.
0
03-02-2009, ora 12:57
Dintisor
Nu este medic/terapeut
Dintisor
Multumesc mult pentru raspuns, cred ca ar fi bine sa scot caninul din os dar o problema ar fi ca nu mai are loc de dintele alaturat care a crescut foarte mare in comparatie cu ceilalti dinti si nu lasa suficient loc.
0
03-02-2009, ora 14:28
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
De aceea va spuneam ca se asociaza tratam ortodontic cu cel chirurgical.solutii sunt.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: dinti distantati