Spalaturi intravaginale: cand, cum, cu ce...?

04-04-2008
simmy.d
Nu este medic/terapeut
simmy.d
Cand?Cum?Cu ce se fac spalaturile intravaginale?
5 comentarii
0
04-04-2008, ora 00:00
picollyy
Nu este medic/terapeut
picollyy
Cel mai indicat ar fi spalaturile cu ceaiuri medicinale. Medicul d-voastra va poate prescrie si un dezinfectant intravaginal.
Aveti nevoie de un irigator pe care il gasiti in orice farmacie.
0
17-04-2008, ora 00:00
afrim camelia
Nu este medic/terapeut
afrim camelia
buna simmy.d. dupa nenumarate controale ginecologice si afectiuni care au necesitat chiar si 2 cauterizari, pot sa-ti spun ca pentru spalaturi intavaginale ceaiul de galbenele a fost pentru mine mana cereasca. a fost singurul care m-a scapat de scurgere vaginala, si este un cicatrizant perfect. ca dezinfectant foloseam Tantum rosa, septovag sau chiar bicarbonat. eu dupa cauterizari faceam irigatii seara de seara, dar dupa vindecare medicul m-a sfatuit ca sa le fac de cel mult 2 ori pe saptamana pentru a nu-mi distruge flora vaginala. sanatate multa.
0
04-05-2008, ora 00:00
lumynys
Nu este medic/terapeut
lumynys
Si pe mine ma intereseaza subiectul foarte mult!Daca iau acest irigator de la farmacie gasesc modul de folosire, ca sincer, sunt tare nepriceputa! Exista mai multe feluri de irigatoare?Daca da, care sunt mai eficiente? Orice lamurire pe acest subiect (spalaturi intravaginale) e binevenita!
0
16-05-2008, ora 00:00
marvas83
Nu este medic/terapeut
marvas83
Nici eu nu stiam ce este cu irigatorul, cum se foloseste dar am mers la farmacie, m-am ales cu un irigator Tantum Rosa de 500ml (poate sunt si mai mari-nu stiu exact dar asta e perfect) care a costat 20RON, ai acolo toate instructiunile de care ai nevoie.Pentru spalaturile vaginale foloseam alternativ intr-o seara 1 pliculet de septovag, in alta seara bicarbonat.Sanatate multa!
0
16-05-2008, ora 00:00
lumynys
Nu este medic/terapeut
lumynys
multumesc pt lamuriri! imi sunt de folos! ce fel de bicarbonat sa cumpar -de la alimentara sau e si la farmacie- poate ceva mai bun dpv al calitatii?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •