Somnolenta.de la medicamente...ajutor...

14-05-2009
AlanAlin
Nu este medic/terapeut
AlanAlin
Buna ziua.Am avut tahicardie de la un atac de panica probabil, am fost internat in spital, am facut cateva atacuri de panica, inima batea prea repede ma speriam si mai tare simteam fior in mine si ca mor, ei bine a inceput tratamentul.Mi s-a dat Xanax, Assentra, Haloperidol si Romparkin.Totul e bine, nu ma mai sperii din orice , atacurile au disparut, dorm bine dar pe toate perioada zilei simt somnolenta.Ce sa fac?????????Mi s-a spus ca e de la pastile dar totusi un remediu ceva?O sa stau cu somnolenta asta mereu?Poate mai exista cineva in starea mea.


Multumesc
2 comentarii
0
15-05-2009, ora 15:21
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
buna alan alin. Este bine ca ai depasit atacurile de panica. Somnolenta sunt si eu cand iau pastile multe.
mai bine mai somnoros si linistit decat cu frica, nu crezi? mai vorbeste totusi si cu medicul tau ca eu stiu ca haloperidolul e cam depasit cam dur. poate iti mai schimba ceva, dar daca zici ca iti e bine cu astea stai asa o vreme.
sanatate!
0
16-05-2009, ora 11:45
AlanAlin
Nu este medic/terapeut
AlanAlin
MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul