Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

Somn cu accese de furie la copil de 2 ani

13-08-2012, ora 07:53
Va rog sa ma ajutati, am un baiat de 2 ani, ascultator, inteligent si istet! Dar, suntem plecati de acasa d 3 sapt si in tot acest timp el a stat in asa cu verioasoarele lui de 3si 6 ani! Cu care a avut ceva conflicte pe jucarii, mofturi, dar eu am incercat sa il determin sa fie mai ascultator prin metode ferme, uneori i -am dat si cateva palme la fund ca devenea rau! Care e problema de 2 nopti cam pe la ora 1-2 noaptea se trezeste urland, tipand, agitat, da din maini din picioare se zbate se arcuieste si mai les tipa! Stie cineva ce se intampla cu el? Ce pot sa fac sa il ajut? El dintotdeauna a avut un somn agitat dar asa nu! Va multumesc!
2 comentarii
13-08-2012, ora 07:36
Autor: tatiana 08
Aceste accese de plins cu tipete si alte manifestari de genul trezit in fundulet cu okii deschisi, transpiratie, batai rapide ale inimii seamana a pavor nocturtn la copii. Poate este ff obosit de peste zi si viseaza urit sau cosmaruri lucru ce este des intilnit la copii si apoi dimineata nu tin minte nimik. Tu urmarestel si vezi cum evoluiaza, mult depinde si de activitatile lui de peste zi. Daca situatia persista poti sa te duci la inceput la un pediatru bun sau la un homeopat care te vor ajuta.
18-08-2012, ora 07:53
pavorul nocturn nu se trateaza de catre pediatru, ci de catre pishiatrul pediatru. eu cred ca cel mai bine la un psiholog care are experienta cu copiii. in plus, sa doarma si la pranz, sa fie mai odihnit, supliment de magneziu si vitamine B.
Adaugă un comentariu / răspuns


01-02-2016, ora 14:15
Grintuss
Remedii naturale împotriva tusei
Siropurile GrinTuss de la Aboca sunt eficiente în terapia tusei, atât pentru copiii peste 1 an, cât și pentru adulți. Cu o formulă 100% naturală pe bază de Grindelia, Patlagina, Helichrysum si Miere, siropurile au o acțiune mecanică atât împotriva tusei uscate, iritative, cât și a celei productive. Grintuss calmează tusea, hidratează mucoasa și eliberează căile respiratorii. Aflați mai multe
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK