Somn cu accese de furie la copil de 2 ani

13-08-2012
Mpanaitescu
Nu este medic/terapeut
Mpanaitescu
Va rog sa ma ajutati, am un baiat de 2 ani, ascultator, inteligent si istet! Dar, suntem plecati de acasa d 3 sapt si in tot acest timp el a stat in asa cu verioasoarele lui de 3si 6 ani! Cu care a avut ceva conflicte pe jucarii, mofturi, dar eu am incercat sa il determin sa fie mai ascultator prin metode ferme, uneori i -am dat si cateva palme la fund ca devenea rau! Care e problema de 2 nopti cam pe la ora 1-2 noaptea se trezeste urland, tipand, agitat, da din maini din picioare se zbate se arcuieste si mai les tipa! Stie cineva ce se intampla cu el? Ce pot sa fac sa il ajut? El dintotdeauna a avut un somn agitat dar asa nu! Va multumesc!
2 comentarii
0
13-08-2012, ora 07:36
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Aceste accese de plins cu tipete si alte manifestari de genul trezit in fundulet cu okii deschisi, transpiratie, batai rapide ale inimii seamana a pavor nocturtn la copii. Poate este ff obosit de peste zi si viseaza urit sau cosmaruri lucru ce este des intilnit la copii si apoi dimineata nu tin minte nimik. Tu urmarestel si vezi cum evoluiaza, mult depinde si de activitatile lui de peste zi. Daca situatia persista poti sa te duci la inceput la un pediatru bun sau la un homeopat care te vor ajuta.
0
18-08-2012, ora 07:53
Dr. Mariana Gruia
Pediatrie, Focşani
Dr. Mariana Gruia
pavorul nocturn nu se trateaza de catre pediatru, ci de catre pishiatrul pediatru. eu cred ca cel mai bine la un psiholog care are experienta cu copiii. in plus, sa doarma si la pranz, sa fie mai odihnit, supliment de magneziu si vitamine B.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul