Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless? | Forumul Medical ROmedic

Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?

06-01-2012
Lusy2
Nu este medic/terapeut
Lusy2
Buna tuturor!

Sufar de depresie si anxietate. Este o a doua cadere. In aceasi perioada a anului trecut am facut primul atac de panica. Sunt o persoana emotiva si am probleme cu tracul atunci cand trebuie sa vorbesc in public. Culmea..lucrez intr-un domeniu care implica asta...Pe fond de stres, oboseala, spasmofilie si probleme de familie..parinti divortati.probleme financiare am facut atacuri de panica si de aici depresie..anxietate. Am urmat un tratament cu seroxat si xanax. Primele 2 saptamani de seroxat au fost un calvar...au trecut...Mi-am luat concediu fara plata de la serviciu si am incercat psihoterapia..Sincer..nu mi-a ajutat mai deloc. Totusi m-a ajutat sa inteleg si sa imi subliniez mie de unde pana unde am cazut asa...dar nu neaparat cum sa ma vindec. Dupa o luna de seroxat..de concediu...mi-am mai revenit..incet incet..a venit primavara si ma simteam mai bine. Am intrerupt tratamentul dupa 4 luni la indrumarea medicului. Au fost mici simtome la intrerupere dar au trecut. O vreme a fost bine. A venit toamna si de la inceputul lunii decembrie 2011 am inceput din nou sa ma simt rau.

Am inceput prin a avea un trac accentuat cand vorbeam in public, batai accentuate ale inimii, palpitatii, greata, stari de voma, tremor, transpiratii in palme, neliniste, groaza ca voi fi depasita de probleme..groaza zilei de maine...insomnii...De anul nou am clacat...Acum..de 2 zile mi s-a prescris Fobiless de 75 mg si xanax...Ce stiti depre acest medicament. Am inteles ca isi face repede efectul...Ce alte solutii sunt...Am 26 de ani, , , , iubesc viata si sunt o persoana comunicativa..dar aceste probleme imi intunesca viata.


Multumesc !
Sanatate tuturor...e cea mai importanta!
5 comentarii
0
06-01-2012, ora 18:03
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna!

Respecta ce iti spune medicul psihiatru, daca simti ca e o persoana ok. Inarmeaza-te cu multa rabdare si perseverenta si vei reusi sa treci peste aceasta recadere.

Cauta sa tratezi boala nu ca pe un dusman, ci mai degraba ca pe un musafir nepoftit. Nu e un capat de tara, e mai degraba o consecinta a stresului. Sunt multi tineri care sufera de tulburari anxios depresive. Solutii rapide se pare ca nu exista.
Incearca sa dormi mai mult in perioada asta si asculta ce-ti spune medicul.

Dupa a doua recadere poate ar fi indicat sa faci tratament putin mai indelungat si terapie cognitiv-comportamentala.
Capu sus!
0
06-01-2012, ora 18:10
Lusy2
Nu este medic/terapeut
Lusy2
Multumesc..E tare bine sa auzi ca iti este inteleasa problema!
0
07-01-2012, ora 18:26
valiumro
Nu este medic/terapeut
valiumro
ai spus ca iti place viata... alearga, iesi in natura, plimba-te mult, cauta-ti pasiuni, observa oamenii din jur, vorbeste, comunica... fii circumspecta in legatura cu medicamentele, in legatura cu medicii... daca te simti rau, nu continua, cauta imediat un alt medic, cauta pe cineva care te simte, are rabdare, te intelege, e atent... pe care il simti ca e cu tine.

orice incapatanare in aceasta zona nu e de bun augur, cauta, citeste, intreaba, informeza-te...

nu astepta sa treaca de la sine... mergi printre oameni, mergi prin magazine, intreaba, vorbeste...

in general, medicamentele sunt dure si 'invazive'... nu te speria, insa fii atenta, observa-te!
0
18-09-2012, ora 15:13
Diana 27
Nu este medic/terapeut
Diana 27
m fost si eu in situatia ta, dar m-am tratat cu produse ayurveda si am facut tratament la aparate care m-au ajutat foarte mult. Incearca sa consulti un medic specialist in medicina naturista. Rezultatele sunt miraculoase. Nu te trata dupa ureche. Tel 0314319629- incearca aici
1
30-01-2024, ora 13:45
Nikid
Nu este medic/terapeut
Nikid
Bună, știu ca este un mesaj foarte vechi vreau doar sa știu cum te-ai simțit după Fobiless, dacă te-a ajutat pentru ca în prezent uremez și eu tratament cu Fobiless.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul