Solicit raspunsul unui dr ORL

25-02-2012
julia22
Nu este medic/terapeut
julia22
Buna seara! Am o fetita de 1 an si 10 luni si de 6 zile(20.02.2012) ii dau zinnat sirop, aerius, ii fac aerosoli cu acc, dexa 'si ser, Diagnostiucul a fost rino-adeno-faringita ac, reactie otica (parca asa zic ca scrie pe reteta) Avea gatul rosu, si la urechi o inflamatie mai urata.A facut si febra cu o zi inainte. A fost bine cu tratamentul acesta, in schimb din a 4-a zi de tratament a inceput sa tuseasca, are o tuse productiva, si de la zi la zi mai urata. Am fost iar la dr si mi-a dat pt aerosoli si gentamicina, pe langa dexa, acc si ser plus Eurespal de 3 ori pe zi. si seara ketof. La urechi a zis ca i-a trecut, nasul e ok, in schimb gatul tot mai e putin rosu.
Eu nu inteleg de unde aceasta tuse productiva??? Si dupa 4 zile de tratament sa apara asa dintr-o data? Mi-e teama sa nu ajung la injectii. Zinnat-ul i-l dau la 12 ore 5 ml, maine ii dau ultima zi, in total sunt 7 zile si ea tuseste. Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul