Solian + anxietate | Forumul Medical ROmedic

Solian + anxietate

04-07-2011
Kazimir
Nu este medic/terapeut
Kazimir
Buna ziua.
Am facut un an de zile tratament cu risperidona si venlafaxina (si cipralex 2 luni) pt depresie majora. De vreo 3 luni a aparut anxietatea, insomniile si atacurile de panica, depresia fiind diminuata major. Am fost la un nou medic psihiatru la Obregia (cel de dinainte nu vroia sa'mi schimbe tratamentul) si mi'a schimbat tratamentu cu Solian, Sertralin si diazepam. Vreau sa stiu daca aceasta combinatie are vreun efect asupra simptomelor aparute (eu sunt de parere ca nu, solian fiind indicat in schizofrenie). Precizez ca doza actuala de diazepam este infima pt mine (10 mg) si nu are abosult niciun efect hipnotic sau anxiolitic.
Mulltumesc,
Kazimir
3 comentarii
1
04-07-2011, ora 18:53
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Mi se pare un tratament foarte bun. Solianul nu se da doar in schizofrenie, ci si in depresii.
1
04-07-2011, ora 18:55
Kazimir
Nu este medic/terapeut
Kazimir
Am precizat foarte clar ca nu mai am depresii. acum sufar doar de anxietate, atacuri de panica si insomnii. si de ce sa imi baga neuroleptic cat am sertralin pt o eventuala noua depresie... nu e deloc un tratament bun. am fost la doi psihiatrii si vad ca ambii imi dau pentru o amarata de depresie neuroleptice sa ma omare incet cate incet. ce bine e sa traiesti in Romania. plina de "specialisti"
0
04-07-2011, ora 20:23
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Va sugerea sa va tratati singur daca sunteti convins ca stiti atat de bine si ce boli aveti si ce tratamente va trebuie. Nu inteleg de ce ne mai intrebati. Nu avem timp de pierdut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul