Sinuzita maxiliara STG.

13-12-2014
AndreiDan
Nu este medic/terapeut
AndreiDan
Buna ziua,
Am si eu o problema mica.Anul trecut prin luna februarie, am facut o operatie de sinuzita pe partea stanga la primul molar 26. Aceasta s-a produs dupa ce am fost la dentis care a extras primul molar stanga. Din cate am inteles de la aceasta extractie mi s-a tras infectia prin care am facut sinuzita. Am fost la spital am facut operatia, toate au fost ok, operatia a reusit, dupa cate am inteles atunci.
Anul acesta am dorit sa-mi pun dinti, iar dentistul mi-a spus ca nu poate sa-mi puna dinti in locul respectiv deoarece operatia nu este inchisa. Adevarul este ca la primul molar am o gaura. Asa ca am fost la chirurgul care m-a operat si am intrebat de aceasta problema, iar el mi-a spus ca nu este nimica.
Chirurgul ma pus pe scaun, s-a uitat la radiografie si dupaceea mi-a strans narile cu degetele si mi-a spus sa suflu prin ele. Iar aerul nu iesea prin sinus la molar si a spus ca nu este nici o problema si nici pe radiografie nu se vede nimica, acelasi lucru l-a facut si dentistul dar acesta a spus ca respectivul canal ii umplut fecale si resturi, de aceea nu iasa aerul. Mi-a recomandat sa merg din nou la maxilo-faciale ca sa repet operatia, dar de aceasta data sa o si inchida respectiva gaura.
Intrebarile mele sunt:
Ce ar trebui sa fac in acest caz?
Este necesar sa inchid canalul respectiv si ce efecte negative ar fi daca nu-l inchid?
Mai trebuie sa fac din nou operatia sau exista o alta cale pentru a curata respectivul canal si de a inchide gaura din molar?

Va multumesc,
O zi frumoasa.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul