Singulair, frisoane si amorteala mainilor

16-11-2010
anca_voicu32
Nu este medic/terapeut
anca_voicu32
Am o fetita de 5 ani si ia singulair, de cateva zile mi se plange in general seara ca are frisoane si o usoara amorteala a mainilor. Se poate sa fie de la singulair? Este a treia luna cand luam singulair si pana acum nu ni s-a mai inramplat asa ceva. Va multumesc.
4 comentarii
0
25-02-2011, ora 09:37
Dr. Greblescu Raluca
Alergologie si imunologie clinica, Bucuresti
Dr. Greblescu Raluca
Din pacate se poate sa fie de la montelukast! Spun din pacate pt ca beneficiul acestui medicament este mai mare decat riscul reactiilor adverse. Astfel, va recomand sa mergeti la medicul care v-a prescris acest medicament! El va stabili daca trebuie continuat tratamentul sau nu. Succes!
0
10-04-2011, ora 14:52
andrasste
Nu este medic/terapeut
andrasste
Buna ziua! Am un baietel de 2 ani si 7 luni. Anul trecut in iunie l-am operat de polipi, deoarece sforaia foarte tare si nu putea respira. In primavara aceasta am inceput sa mergem la gradinita, dupa 2 episoade de amigdalita si o viroza, a ramas cu respiratie foarte dificiala, dar care se manifesta doar cand doarme. Am fost la ORL ne-a zis ca trebuie sa scapam si de amigdale, am fost la pneumolog, ne-a prescris Aerius si Singulair fiind diagnosticat cu astm bronsiv indus viral. De cand ii administrez singulair are varsaturi in fiecare noapte, la inceput am crezut sa nu il administrez corect, insa orice varianta de administrare as alege, ajungem tot la varsaturi. Din cate am auzit, substantele pe cere le contine duc la decalcifiere si blocaj renal, reactii adverse care nu sunt trecute pe prospect.
Copilul meu se mai plange si de dureri de cap si doarme exagerat de mult (fata de cum dormea el).
Va rog sa imi dati un sfat! Va multumesc!
0
20-09-2011, ora 14:50
mirelaveg
Nu este medic/terapeut
mirelaveg
buna ziua! as dori sa stiu daca pot sa ii fac analiza ige fiind sub tratament cu singulair si cu aerius-mentionez ca copilul are 2 ani si 9 luni si facem acest tratament de vreo 8 luni --am citit despre foarte multe aspecte negative ale singulairului(nu stiu daca sunt reale sau nu) si ma gandeam ca daca ige e bun as putea intrerupe acest tratament, bineinteles la recomandarea unui medic specialist.va multumesc anticipat!
0
20-03-2012, ora 20:48
2006
Nu este medic/terapeut
2006
buna seara am o fetita de 6 ani si de la varsta de 3 ani si 8 luni a fot diagnosticata cu astm bronsic si ia tratament cu singulair de 5mg, flixotide si ventolin la nevoie, aceste medicamente le ia incontinu de cateva luni fetita mea este cam agitata nu prea se odihneste noaptea este posibil sa fie de la singulair luat atata timp.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: