Sindromul ovarelor polichistice.

17-06-2011
Yanutza
Nu este medic/terapeut
Yanutza
Buna... acu mai mult de jumatate de an mi'am inceput viata sexuala, in timpul actului aveam dureri insuportabile, si acum le mai am (parca de fiecare data sunt virgina).. prin ianuarie am fost si mi'am facut o ecografie la ovare, mi s'a zis ca am Sindromul ovarelor polichistice, am fost la ginecolog... mi'a dat niste lumanari pe baza de catina si Klion D, pe o perioada nu am mai simtit durere, dar dupa, in timpul actului aveam sangerari, ginecologul a zis ca se vindeca si de asta... Apoi am schimbat ginecologul, asta mi'a dat tratament ca imi era inflamat peretelevaginului foarte tare... dupa l'am sunat si i'am zis ca durerile nu au incetat deloc, si a zis ca pentru "SOP" trebuie cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata sa fac operatie... dar totusi sa iau Diane 35 timp de 3 luni, ca sa mai amelioreze durerile. Ciclul il am regulat, doar ca dureaza cam 8 zile, si primele 4 zile e dureros.
Am mai citit aici pe forum.. si cica diane 35 sunt foarte puternice, oare yasmine va fi mai bine sa iau? Peste 5 zile imi vine ciclul, si as vrea macar o parere de la un specialist ce sa fac, sunt derutata total.
Sunt foarte dezamagita... nici nu mai stiu ce tratament este bun... am incercat mai multi ginecologi... Vreau sa fiu mamica.. dar nu acum.. nu la 22 de ani..
Am si probleme cu glanda teroida... iau Eutirox 50mg, endocrinologul a zis ca pot sa iau si alte tratamente, nu e nici o problema.
Rezultate la ecografie:
Matca- 42*33*37
Ovar drept- 34*27*29
Ovar stang- 35*23*27


eritrocite - 40-50cl
10-20cl
epit - putin cl
cocica abundenta

Va rog, ajutati-ma !
Va multumesc anticipat !
1 comentarii
0
17-06-2011, ora 18:04
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
V-am dat un mesaj privat, verificati in profil!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: