Simt o mica durere in mijlocul pieptului

06-01-2012
cj21san
Nu este medic/terapeut
cj21san
La multi ani, sunt Corin, am 42 de ani, de aseara asa din senin simt in mijlocul pieptului o mica durere asa ca o apasare parca, fara a ma deranja din activitatea zilnica, ba chiar cand sunt ocupat nici nu-mi dau seama ca mai am durerea. Azi dimineata mi-am luat tensiunea (cu aparat de acela cu baterii care se prinde la incheietura mainii) si am avut 133 cu 74 si 85 puls.Acum 8 ani am fost pentru 6 luni in afara tarii in misiune militara, iar cu doua saptamani inainte de a veni acasa am avut aceleasi dureri dar parca ceva mai mari si ca atunci tensiunea era 150 cu 100 durere disparuta dupa o saptamana doua dupa ce am ajuns acasa si nu am mai simtit-o pana acum. Intrebarea mea este care este problema si ce medicament pot sa iau ca sa dispara acest inconvenient care mai mult ma sperie decat ma doare, multumesc.
4 comentarii
0
06-01-2012, ora 19:42
alecsiaadina
Nu este medic/terapeut
alecsiaadina
buna !
atat ai doar durerea aia in piept?

si eu am avut asa ceva, am fost la un cardiolog si mi-am facut un control mai amanuntit.Nu a fost nimic grav, dar mi-a dat ceva medicamete pt reglarea tensiunii si a pulsului.A spus ca este din cauza stresului totul.
Ar fi bine sa-ti faci si tu un control si sa vezi exact ce este.

multa sanatate!
astept vesti bune de la tine.
0
06-01-2012, ora 22:33
cj21san
Nu este medic/terapeut
cj21san
Da atat doar este durere usoara in piept, acum 8 ani probabil era din stres, dar acum este asa din senin, tind sa cred ca rezolvarea este ca si la tine cu acele medicamente, ce medicamente ai luat si cum te simti ? sanatate multa.
0
07-01-2012, ora 09:25
alecsiaadina
Nu este medic/terapeut
alecsiaadina
ti-am trimis un mesaj pe privat !
0
07-01-2012, ora 18:07
cj21san
Nu este medic/terapeut
cj21san
Am citit mesajul privat de la tine, imi pare rau ca la tine a durat atat de mult.Chiar acum mi-am luat tensiunea(prima data mi-am luat-o ieri dimineata) si am 128 cu 81 si cu pulsul 84, zic eu buna pentru varsta mea, in revenire fata de ceea de ieri, inspre bine.In ceea ce priveste supararea din piept simt ca este mai mica decat ieri sau alaltaieri seara fara sa iau nimic(medicamente).Intradevar atunci cand simteam durerea in piept parca imi simteam inima in piept batand parca cu o putere mai mare, mai rapida.Azi am fost toata ziua in compania familiei si nefiind singur ca sa fiu tot timpul cu gandul la acea durere nu am mai simtit-o sau foarte putin.In misiunea militara acum 8 ani imi luam tensiunea de doua ori pe zi si era tot asa mare (150 cu 100), sanitarii chiar ma certau, ziceau ca eu imi fac tensiunea ca ma stresez stiind ca mii mare si sa vin mai rar la control, si intradevar asa este daca am ocupatie nu simt acea durere.Sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •