Simptome dupa viroza

30-07-2015
alexunder
Nu este medic/terapeut
alexunder
Buna ziua, am 21 de ani, in urma cu ~6 luni am avut o viroza puternica pe care am dus-o pe picioare fara medicamente. Am avut sinusurile infundate, si tuse cu mucus puternica in special noaptea (chiar violenta).
Intr-un final m-am vindecat de ea (inca mai tuseam), insa apoi a reaparut. De aceasta data m-am dus la medicul de familie, si am primit tratament cu mai multe tipuri de pastile printre care si augmentin. Le-am luat pe toate, si m-am insanatosit.

Acum insa am ramas cu urmatoarele simptome. La cateva zile scuip din gat mucus cu sange inchegat de culoare inchisa impreuna cu o pietricica alb-galbuie urat mirositoare cand o zdrobesc (si saliva are acelasi miros urat).
De asemenea, cand incep sa simt aceasta mizerie in gat am probleme cu respiratia in sensul ca nara dreapta o am infundata. Insa dupa expectoratia mizeriei respir normal.


De asemenea, am o durere ciudata in partea stanga la coaste ce se manifesta cand respir profund. Aceasta durere dispare aproape complet dupa ce expectorez mizeria pomenita mai sus.

Am facut si o radiografie toracica la insistenta mea pe care medicul respectiv a diagnosticat-o ca o insuficienta cardiaca, insa medicul de familie nu era prea convins mai ales ca imi luase tensiunea si era normala. Mai mult am descoperit o scolioza care s-a agravat in timp si necesita gimnastica si ozonoterapie. Partea stanga a coastelor este curbata (stau foarte mult timp la calculator).

Am facut analizele (sange, urina, caca) si au iesit bune, am facut si un EKG ce a iesit bine.

De mic am cam avut probleme cu gatul in sensul ca eram mai sensibil. Daca ma durea in gat de obicei se lasa cu o raceala. Nu sunt fumator.


Planuiesc oricum sa fac o vizita din nou la medicul de familie insa as dori si o parere din partea dumneavoastra.
1 comentarii
0
31-07-2015, ora 11:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. orice problema medicala aparuta trebuiie tratata imediat.. amanarile duc la complaicatii
2 trebuei sa ajungi al ORL..sa excluda o posibila sinuzita sau amigdalita cronica cu cazeum ( acele secretii pot fi si si..)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: