Simptome dupa o luna de la extractia maselei de minte

08-05-2011
Bishop
Nu este medic/terapeut
Bishop
Buna ziua,

Acum o luna de zile am fost sa-mi extrag maseaua de minte din partea stanga sus. La extragere am ajuns in urma unei radiografii si a unei mici dureri in zona respectiva. Initial am crezut ca am o carie la vreo masea din zona respectiva insa era de la maseaua de minte care imi crestea in radacina molarului de langa.
In fine, am facut si radiogragia panoramica apoi m-am dus la medicul chirurg pentru extragere. Operatia a fost destul de dificila, molarul fiind inclus si destul de aproape de radacina celuilalt molar, a durat aproximativ o ora si un pic dar intr-un final am scapat. A urmat o saptamana in care am luat antibiotic si antiinflamator fara alte medicamente neavand dureri foarte mari. Dupa o saptamana am fost si mi s-au scos firele iar doctorul mi-a zis ca este il regula dar va mai dura pana la refacere, aproximativ 2 saptamani.
Ce ma inspaimanta in momentul de fata, dupa o luna, gingia pare sa fie vindecata dar simt o mica presiune in locul unde era maseaua de minte.. in interior.. ca o umflatura ce imi face rezonanta si in pomete. Simt ca si cum as avea o bomboana intre gingie si buza. Am mici dureri trecatoare, cand ating ultimul molar il simt "sensibil" si cand apas pe el cu limba simt o furnicatura in gingie. Cateodata am impresia ca si ochiul imi lacrimeaza tot din cauza asta dar nu prezint umflaturi vizibile la nivelul fetei. Este normal sa am aceste simptome avand in vedere ca operatia a fost destul de dificila sau ar trebui sa fac inca o radiografie? Din pacate dr unde am facut interventia este in concediu pentru ceva timp si nu am reusit sa vb cu el.

Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul