Simptome ciudate

11-08-2010
altomus
Nu este medic/terapeut
altomus
Buna ziua. Am 22 de ani si de 2 ani am niste simptome, ciudate as spune eu. Am dureri, intepaturi mai mult, dureaza cateva secunde si nu sunt puternice, in zona inimii, cel mai frecvent in partea stanga-jos a cutiei toracice, aceste dureri le am mai mereu inainte sa elimin gayele din stomac (râgâit, eructatie), dupa care dispar. Altta "anomalie" este ca simt cum inima sare peste cateva batai, face ca o masina care refuza sa porneasca la prima cheie, aceasta intervine mai ales cand stau pe spate, dupa care totul revine la normal. Nu am aceste doua simptome cand fac efort fizic, alerg, merg si joc fotbal, merg la sala de forta si totul e in regula, ele intervin cand fac lucruri care nu presupun efort fizic. Am mers la medic si mi-am facut analize EKG, sange, etc si au iesit foarte bine, mi-a dat sa iau niste calciu, desi in analize era peste nivelul mediu. Pulsul e undeva intre 65-70, tensiunea 13 cu 8. Am un regml alimentar destul de echilibrat, fara grasimi, multe lactate (1 l de lapte si un iarut pe zi), fructe, nu obisnuiesc sa consum alcool (tarie deloc). Tin minte ca doamna medic mi-a spus sa stau linistit pentru ca sunt probleme banale.
1 comentarii
0
11-08-2010, ora 10:16
Cosmin_B
Nu este medic/terapeut
Cosmin_B
Si eu am asa ceva. Am rarit aceste manifestari odihnindu-ma cel putin 8 ore / zi. Important e sa te culci pe la ora 22 hai 23 cel tarziu - sa nu-ti fortezi corpul pana tarziu in noapte. Adica sa nu te cucli pe la ora doua si sa te trezesti la 10 (nu sunt aceleasi 8 ore).
Partea cu gazele e ceva normal - mananca mai putin si mai des (decat mult odata) si evita alimentele care iti produc aceste gaze (fasole, mazare, bauturi carbogazoase).
La faza cu motorul da rateuri cred ca sun EXTRASISTOLE (cauta pe google).
Am observat ca multi tineri au aceste simptome - din cauza stresului (nu am un loc de munca placut, nu am o casa, mi se cere prea mult mi se ofera prea putin respect etc.)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici