Sexul si Diabetul

23-05-2009
G.Vanea.90
Nu este medic/terapeut
G.Vanea.90
de 2 saptamini miam inceput viata sexuala cu prietena care are 16 ani, dar ea are diabet zaharat si si simte o satisfactie redusa si la contactul sexual simte o durere insuportabila...stiu ca e ceva caracteristic diabetului, dar as vrea sa aflu se poate de rezolvat acesta problema si anume cum?ce sa facem?
merci anticipat
2 comentarii
0
24-05-2009, ora 07:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Parerea mea este ca prea devreme a inceput viata sexuala pentru ea.Corpul diabeticului copil- adolescent are o hipersensibilitate specifica varstei si bolii cronice, are o rezistenta scazuta la infectii, uterul inca infantil, organele genitale inca insuficient dezvoltate, imature si tulburari menstruale frecvente.Trebuia sa mai ai rabdare cu ea, daca o iubesti, si sa nu o determini sa aiba deja relatii sexuale.Acum, ca e cam tarziu sa mai discutam ce ar fi trebuit sa faci, ai grija si nu o determina prea des sa aiba contact cu tine, organismul ei trebuie sa se adapteze treptat la noua situatie si mai ales organele ei genitale.Acum, la inceput, este normal ca ea sa simta mai mult durere, si sa aiba un libido scazut [ accentuat si de diabet] dar, in timp, situatia se va schimba.Nu prelungi actul sexual mai mult decat trebuie daca ea are durere.Daca este iritata, mai ales dupa contact, sa faca spalaturi cu solutii vaginale cumparate din farmacie.In diabet majoritatea fetelor au ciclu neregulat, ai grija sa nu ramana insarcinata, foloseste prezervativ.Deci sfatul meu este sa ai rabdare si neaparat sa tii cont si de ea vis-a-vis de satisfacerea sexuala. Las-o pe ea sa spuna ca te doreste, chiar daca la inceput o va face mai rar.Numai bine!
0
24-05-2009, ora 15:21
G.Vanea.90
Nu este medic/terapeut
G.Vanea.90
merci mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici