Sexul anal dupa un avort...va rog dati-mi un sfat!!!!!!

02-10-2011
deea.92
Nu este medic/terapeut
deea.92
Buna...sunt Andrea...am avut o sarcina pe care am pierdut-o (sarcina s-a oprit in evolutie in 7 saptamani, copilul era mort cand am fost la ecografie), am facut chiuretaj si ma simt destul de bine, doar unele mici dureri din cand in cand in zona ovarelor, dar nimic mai mult.A trecut o saptamana decand s-a intamplat asta si am decis sa fac sex anal, nu stiu daca este bine si acum stiu ca nu pentru ca in timpul actului am avut mici dureri la burta, in zona ovarelor si la vagin unde am avut si o sangerare.Dupa ce s-a terminat actul am observat putin sange si am pus un absorbant, si sperma s-a scurs pe absorbant, nu cred ca ar fi putut ajunge sperma in zona vaginului pentru ca am pus absorbantul inainte sa se scurga, dar as vrea sa stiu daca as putea ramane insarcinata daca sperma a fost pe tampon si nu am facut baie imediat dupa act.Si as putea ramane insarcinata daca am avut sangerare? va rog mult ajutati-ma...dati-mi un sfat...Va multumesc mult de tot.!!!!!!!!!!!!!!
5 comentarii
0
02-10-2011, ora 07:33
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Parere:
a trecut DOAR o saptamana...si ma gandesc ca, ar trebui sa faci pauza cel putin INCA o saptamana si de la cel anal..CARE oricum mie, NU MI SE PARE UN LUCRU NORMAL..cum crezi.
O zi frumoasa.
0
02-10-2011, ora 09:37
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Tu cu cine te-ai incurcat... Ok, copilul tau a murit chiar daca nu a ajuns mai mare...e clar, in relatia ta nu exista respect. Mi se face parul maciuca... Pierzi un bebe si imediat te lasi sodomizata... Nu crezi ca tu si copilul pe care l-ai pierdut meritati un pic de respect? Nu stiam mai demult, dar o sa-ti spun, dupa ce pierzi o sarcina, daca esti ortodoxa, sa mergi la preot sa-ti citeasca asa cum i se citeste unei femei care a fost insarcinata si a nascut, prin urmare sex ar sa faci mult mai tarziu, poate dupa o luna, doua, de la pierderea copilului, intreaba un medic si un preot.
Din pacate, am ajuns pana la urma la concluzia prietenilor mei gnostici la spusele carora zambeam, da, cam asa e... majoritatea barbatilor din Romania nu respecta femeile, sunt obsedati sexual si le plac perversitatile si dupa cate vad eu nu au deloc o educatie religioasa... Ce mame au nascut si crescut astfel de barbati?Sa cred ca sodomia si alte perversitati sunt sport national? Ca ne declaram ortodocsi de dragul cui?????Probabil ca subversiv ti s-a spus ca daca nu accepti sa faci sex, exista alta care face si ofera si bonusuri, asta stiu si eu...Da, este greu cu oferta mare de "usuratate" de pe piata sa vina una ca mine si sa spuna ca nu trebuie facut aia si aia, ca Dumnezeu zice asa, ca si eu ca femeie merit respect... Si de asta tristetea mea e ca o mare si e mai mare cand citesc ce citesc...
0
02-10-2011, ora 18:41
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
@deea92, daca taceai filozof ramaneai..ce fel de om esti si ce fel de iubit sau sot ai?????
1
02-10-2011, ora 23:51
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Buna seara!

Deea.92..ti-am trimis un mesaj privat. Sper sa-l citesti!

Multa sanatate!
0
17-02-2012, ora 19:49
adinuta liv
Nu este medic/terapeut
adinuta liv
deea relaxeazate !! printesa poti face sex anal asta e viata akm dak y pierdut o sarcina trebuie sa planga ?? 1 an nu ramai insarcinata deea poti sa faci sex si anal si oral mmmmm o magie de placere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sarcina după avort
  • Unele antibiotice ar putea fi asociate cu creșterea riscului de avort
  • Dureri de burtă după avort - ce e normal și ce nu
  •