Sex neprotejat dupa menstruatie

29-12-2013
sigrid1
Nu este medic/terapeut
sigrid1
Buna ziua, am si eu o intrebare..iau anticonceptionale, dar am uitat sa iau o pilula din primul rand, in prima saptamana dupa menstruatie.Le-am luat pe amandoua odata a doua zi, cum scrie pe prospect, insa am avut contact sexual neprotejat in ziua urmatoare celei in care am uitat sa iau pilula.Asta fiind dupa incheierea menstruatiei.Care sunt sansele sa raman insarcinata?Pentru ca dupa metoda calendarului, nu as fi fertila in perioada aceasta, dar as avea nevoie de un raspuns sigur.Va multumesc.
7 comentarii
0
29-12-2013, ora 09:46
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
pai asa cum scrie si in prospect, sanse sa ramai insarcinata sunt. nu scrie acolo ca daca omiti o pastila in prima saptamana, atunci trebuie sa te protejezi suplimentar (prezervativ etc.) timp de 7 zile?... era o chestie foarte simpla si nu te mai chinuiai acum.
0
29-12-2013, ora 10:53
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Sanse sa ramai insarcinata sunt si luand anticonceptionale.a ramas o prietena cu tot cu pastile.dar sa mai si omiti?
0
29-12-2013, ora 15:05
sigrid1
Nu este medic/terapeut
sigrid1
Nu mi-am dat seama ca am uitat pastila decat atunci cand trebuia sa o iau pe urmatoarea.Intentionat nu as fi facut asta, normal.Dar daca dupa calendar, nu sunt in perioada fertila, sansele ar trebui sa fie minime, nu?
0
29-12-2013, ora 21:38
Marian1985
Nu este medic/terapeut
Marian1985
Ma numesc Marian si am o problema cu care deja ma confrunt de multa vreme.
Vreau sa va spun ca am un miros foarte urit de la organele genitale si nu numai eu ci si sotia si copilu, am fost la medicul dermatoveurolog unde am fost diagnosticati cu candidoza.
Am primit un tratament eu cu sotia : Ketoconazol 7 zile inclusiv fluconazole cite o pastila in a 3-a zi si in a 7-a zi... Pot spune ca parca trecuse si ma simteam mult mai bine insa peste 2 saptamini a aparut iarasi aceleasi simptome miros urit si eliminari putine dimineata, la fel sunt si niste mincarimi foarte incomode totodata vreau sa va spun ca capul penisului la fel este foarte rosu...
Rog foarte mult sa ne ajutati caci sunt foarte disperat... Mai pot adauga ca noi nu am avut relatii sexuale cu alte persoane si pot spune acest lucru la sigur!
0
30-12-2013, ora 12:27
ShAmira
Nu este medic/terapeut
ShAmira
Esti sigur ca este vorba de candidoza?La barbati nu prea da simptome.cel mai bine sotia sa mearga si sa faca o analiza de secretie sa vada despre ce infectie este vorba, ca mai apoi sa i se dea tratamentul adecvat.ei ovule si pastile eventual creme, tie doar pastile si crema.
0
31-12-2013, ora 17:02
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Nu mai exista si metoda calendarului cand e vorba de contaceptive pemtru ca nu mai exista ovulatie, fiind controlatad e anticonceptional si nu mai conteaza menstruatie si ne menstruatie si nimic. Sangerarea aceea nu e menstruatie reala in afevaratul sens este doar ceva ce se numeste sangerare de privatie - adica ai intrerupt in pauza hormonii si simte organismul o lipsa. Deci nu are nicio legatura cu perioadele si cu nimic. De aceea scrie in prospect ce se face cand uiti o pastila. Pentru ca cu pastile uitate exista inclusiv sanse ca ovulele sa se elibereze in momentul cand scapa de sub pastile, fara sa mai conteze ziua...
0
11-02-2014, ora 09:42
morphine
Nu este medic/terapeut
morphine
Buna ziua, am facut sex neprotejat dupa mensturatie sub tratament anti depresiv. Care este sansa sa raman insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul