Sex cu ritm incet | Forumul Medical ROmedic

Sex cu ritm incet

14-04-2014
AlexandraNeamt
Nu este medic/terapeut
AlexandraNeamt
Buna, am o intrebare pentru voi domnilor daca ma puteti ajuta. Am un nou iubit, desi nu au fost foarte multi inainte, eu zic ca in materia de sex am facut totul bine, cel putin asa cred eu, asa am auzit eu. Dar am dat peste un barbat la care tin foarte mult, si alaturi de care imi face mare placere sa-i provoc mari placeri. Am observat ca ii place sexul pe ritm incet, adica si la penetrare cu miscari lente, si in timpul sexului oral, cand i se ofera, de asemenea cu miscari lente. In caz contrar el iese din starea de erectie. Vreau sa va intreb daca e normal asa ceva? eu cel putin nu am mai auzit despre asa ceva, si daca pe mine nu ma satisface acest ritm al actului sexual, ce e de facut? Ceva sfaturi?
1 comentarii
0
15-04-2014, ora 00:04
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
In timpul actului sexual placerea este a amandurora. Femeia vrea sa satisfaca barbatul, dar in acelasi timp vrea sa fie si ea satisfacuta. Lasa-ti iubitul sa inceapa in ritmul lui, iar daca doresti mai mult, preia tu conducerea, nu cred ca o sa-i displaca. Spune-i ca iti place mai repede, iar daca nu isi iese din ritm cred ca poti schimba pozitia, explicandu-i cum vrei tu.
Psiholog Liviu Stefan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: