Sevraj sau.altceva?

04-09-2008
daya 79
Nu este medic/terapeut
daya 79
Sotul meu (27 ani) a consumat destul de mult alcool(aproape cu orice ocazie se oferea.iar aceste ocazii in ultimul timp aveau loc aproape zilnic).Nu a mai consumat alcool deloc de 2 saptamani timp in care a baut medicamente antialcool( si le-a cumparat singur.zicea ca asa sigur nu va fi corupt de nimeni sa se opreasca dupa serviciu la o bere...doua).Bun!..pana aici totul e OK dar, de doua-trei zile are probleme de memorie(uita, ma intreaba acelasi lucru de cateva ori...etc.) si doarme foarte mult(daca ar putea cred ca ar dormi toata ziua si toata noaptea).Uneori ma inspaimanta, iar acest lucru ii afecteaza si munca.Eu cred ca este sevraj dar nu sunt nici foarte sigura de acest lucru, de aceea apelez in primul rand la cei care se ocupa de acest site (medici, psihologi...)si la cei care cunosc cate ceva despre astfel de manifestari datorate lipsei de alcool.
1 comentarii
0
03-11-2008, ora 17:39
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Dr. Gheorghiu Mihaela
Omega 3, Lecitina, complex de vitamine B si Liv 52.
Alcoolicii si fumatorii au carente ENORME de minerale, vitamine, acizi grasi nesaturati.Reducerea asimilarii lor se face in timp o data cu scaderea capacitatii de recuperare energetica si tulburarea transferurilor biochimice.In general caderea este brusca cu aparitia puternica a unuia sau mai multor simptome..

Dr Gheorghiu Mihaela, -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul