Senzaţie de nod în gât

22-09-2014
Shatenutzza
Nu este medic/terapeut
Shatenutzza
Bună ziua,

Mă numesc Clara şi cam de o săptămână încoace simt o senzaţie de apăsare în gât destul de deranjantă. Nu mă aşteptam să fiu răcită, la început crezând că totul este de la ţigări, având doar senzaţia de mucozitate (ca o flegmă în gât). Am ignorat totul, iar după ceva timp m-am uitat în gât şi am văzut că pe amigdale erau găuri însoţite de mici pete albe. Am avut frisoane, stare de moleşeală şi a început să îmi curgă nasul, astfel, am luat augmentin ( 2 tablete pe zi) împreună cu trachisan. Problema este că am început tratamentul de 3 zile şi încă senzaţia de nod e tot prezentă. Menţionez, că în copilărie făceam frecvent amigdalite şi diverse tratamente pt această problemă. Am fost diagnosticată anul trecut în această perioadă cu gastrită cronică erozivă şi cu sindrom de intestin iritabil. Iarăşi, alt lucru care mă îngrijorează este faptul că o dată la un control la care am fost mi s-au găsit noduli pe tiroidă. Medicul în cauză, era internist şi mi-a recomandat un consult endocrinologic. Aş dori sfatul dumneavoastră, deoarece sunt confuză şi nu ştiu încotro să o apuc: credeţi că este o problemă ce necesită un consul la un doctor ORL-ist sau la un endocrinolog?...de asemenea, sunt foarte emotivă şi super îngrijorată, iar dacă mi-aţi putea spune că bănuiţi ce este v-aş fi foarte recunoscătoare.
1 comentarii
0
22-09-2014, ora 09:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. amigdalele trebuie scoase prin operatie clasica sau cel putin micsorate in volum cu radiofrecventa sau laser
a;tfel risti mulet compliecatii.. ( reumatizm, probleme rinichi, inima..si cel mai grav..risti sa pierzi sarcina sua sa afci amigdalita pe sarcina si sa strici sanatatea copilului cu antibiotice)
2 problema grava, de baza este la nivelul tractului digestiv
tre sa faci investigatii, tratament serios si sa schimbi regimul alimentar..
de acolo pornesc toate problemele, inclusiv la tiroida
din cauza ca NU se asimileaza mineralele si vitaminele necesare activitatii normale a organelor ( iodul pentru tiroida..sm.a
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  •