Senzatii de usturime in partea posterioara a bratului stang.

22-05-2011
dearme
Nu este medic/terapeut
dearme
Dupa cum sugereaza si titlul, simt acea senzatie de usturime (cu asta seamana) atunci cand ating partea "din spate" a bratului stang, chiar si la cea mai fina atingere (evident, intensitatea senzatiei e mai scazuta);E ciudat, pentru ca nu am suferit nimic la bratul acela, nu sunt pete rosii sau altceva pe el, e la fel cu celalalt, cu deosibirea ca celalalt are semnul din nastere si partea lui posterioara nu reactioneaza la fel cum o face cea a bratului stang.
Opinii =/ ?
2 comentarii
0
22-05-2011, ora 09:35
dinno4949
Nu este medic/terapeut
dinno4949
ar fi bine un consult de specialitate pt boli de piele. in cazul ca nu exista o boala de piele mergi la un terapeut bowen. -*



(*modificat de admin)
0
22-05-2011, ora 18:24
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Daca nu ai suferit nici un traumatism(chiar si minor), asi vrea sa stiu daca acea senzatie de usturime pe care o ai uneori aduce si cu o senzatie de arsita, furnicaturi?De cat timp o ai?Apare doar daca o atingi?, la lipsa contactului cu zona respectiva nu ai nimic?Daca ai acea senzatie si cand nu atingi zona ma gandesc la o parestezie, daca nu poate fi vorba de o zona cu o iraitabilitate crescuta(de aceea te intreb inca o data cand a aparut prima data?).Va trebui sa faci o radiografie la cooana vertebrala pt. a vedea daca nu sunt zone unde vine strivit nervu intervertebral, o postura prosta poate duce la asemenea parestezii.Se poate trata cu fizioterapie, adoptarea unei posturi corecte, manovra Machaensi.Porti cumva si ochelari de vedere?Dca nu, ai putea sa faci un control;cea mai mica deviatie te poate face sa adopti o postura deviata si de aici si strivirea nervului si concomitent si acea senzatie.
Sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.