Senzatie mancarime

24-05-2012
georgian24
Nu este medic/terapeut
georgian24
Buna ziua, am 24 de ani si de la varsta de 8, 9 ani de cand am inceput sa constientizez simt o senzatie de mancarime, gadilat permanent in interiorul antebratelor si al gambelor( terminatiilor membrelor), nu simt acest lucru si in coapsa sau brand. Cand eram mic reuseam sa ameliorez aceasta senzatie lovind usor sau masand antebratele si gamba, aceasta senzatie dispare putin daca stau drept si exercit o presiune pe muschii din zonele respective, ma jeneaza aceasta senzatie permanent si cateodata nu am forta sa deschid nici un dop iar dupa ce masez zonele respective reusesc aproape sa rup sticla. Vi se pare normal acest lucru, eu am fost foarte bun la skandenberg nativ insa inainte de a face skandenberg trebuia sa masez, lovesc intind acesti muschi. Nu stiu daca este o problema musculara, pe fond nervos sau ce cauze are insa nu ma simt o persoana normala pentru ca simt disconfort permanent in aceste zone(gambe, antebrat) si numai faptul ca m-am obisnuit asa ma face sa trec peste si sa traiesc in felul acesta. Doresc
o rezolvare a problemei intrucat ma angajez in curand fiind absolvent de master si doresc sa nu fiu 'handicapat' din nici un punct de vedere. Va rog daca puteti sa ma ajutati macar cu niste sfaturi ce ar trebui sa fac si care ar fi cauzele, multumesc!
1 comentarii
0
28-10-2020, ora 14:36
Eygen
Nu este medic/terapeut
Eygen
Eu am acceasi problema doar ca pe partea stanga mai mult si in special bratul. Atunci cand ma gandesc la asta se intensifica si apare si greata, dar daca imi iau gandul in alta parte incepe sa treaca. Oare de la ce se trage.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •