Senzatie ca dupa dupa frecus in spatele capului

15-07-2011
dpanait
Nu este medic/terapeut
dpanait
Buna ziua. De 3 zile am o senzatie ciudata in spatele capului. Nu stiu cum s-o descriu, dar am sa incerc: e ca si cum cineva m-ar fi tras de par si zona occipitala si partea mai de sus a acesteia prezinta o senzatie de discomfort. Un alt mod de a descrie e senzatia care ramane dupa ce freci mana puternic de mai multe ori, in acelasi loc, prin par. Mai am si o stare de oboseala, lipsa poftei de mancare si din cand in cand imi mai curge nasul Ce poate provoca aceasta senzatie? Aerul conditionat de la masina?

Am 26 ani, 107kg, 184cm, hipertensiune. Iau 1/2 nebilet in fiecare zi, am ochelari si lucrez la calculator 8h/zi. Pe miercuri am programare la cardiolod. Vreau sa-i prezint problema, dar nu stiu cum exact.

Ma puteti ajuta cu un diagnostic provizoriu sau cu niste sfaturi?
1 comentarii
0
15-07-2011, ora 23:02
stilnox
Nu este medic/terapeut
stilnox
Daca nu ai in familie bolnavi de inima, nu ai a te teme. Lucrezi in mult stres, de aici si starea de oboseala si disconfort. In activitatea ta statica si sistemul imunitar are de suferit, asa incat e posibil aerul conditionat din masina sa-ti faca rau. Mergi si la un terapeut bowen, ca sa te echilibreze si sa-ti imbunatateasca viata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.