Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului

31-10-2008
laviniaf
Nu este medic/terapeut
laviniaf
Salut. Am 22 de ani si sunt activa sexual de trei ani. Am avut un partener cu care sexul era ok, iar de o luna am un nou partener cu care sexul e zguduitor. Nu am avut niciodata orgasm, iar acum mi se pare ca sunt pe punctul de a-l avea si ca il opresc constient. Senzatiile sunt extreme, insuportabile chiar. Imi vine sa plang si tip foarte foarte tare. Nu reusesc sa termin fiindca simt ca daca imi dau drumul fac pe mine... de toate! Adica nu e vorba doar de o nevoie de urinare, care am citit ca e destul de intalnita in apropierea orgasmului. Am incercat sa merg la toaleta dupa sex si nu fac nimic, deci cred ca e doar o alarma falsa, dar nu ma pot relaxa de frica sa nu fac pe mine (sau pe el, ma rog). E o problema comuna asta? Ce ar trebui sa fac?
4 comentarii
0
06-11-2008, ora 20:12
Reaction
Nu este medic/terapeut
Reaction
Am impresia ca ai lasat ceva nerezolvat din relatia anterioara si te macina rau de tot... esti incordata, inca nu ai reusit sa te desprinzi de trecut, ai ramas cu intrebari neraspunse... cred ca problema ta este de natura psihologica, acuma tu trebuie sa afli ce ar putea fi... (poate l-ai iubit prea mult pe fostul iubit si acuma ai resentimente fata de propria persoana). Iti recomand sa vorbesti deschis cu noul partener (nu sa-i spui faza cu incontinentele), incearca sa-l placi mai mult ca om ! Sper sa-ti poti rezolva aceasta problema si sa poti savura relatiile sexuale.
0
14-12-2008, ora 01:09
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
eu personal nu cred e vba de o problema nerezolvata in relatia anterioara.ceea ce spui tu senzatia de a urina si care intretine si inteteste oarecum senzatia ca ar urma un orgasm mi se intampla si mie.ma simt excelent cu prietenul meu si cred k la unele femei asa se exprima orgasmul
0
14-12-2008, ora 01:09
danelly_20_2006
Nu este medic/terapeut
danelly_20_2006
sau ce putin una din fetele orgamului :P
0
17-05-2023, ora 00:12
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Asa era și soția mea fugea la baie când ii era mai bine ca simțea ca ii vine sa urineze. Era doar lipsa ei de experienta, nu se cunoștea destul de bine, ii era frica de ce simte. Ei bine am asigurato ca e okay dacă udă patul ca nu e problema ca îmi face placere sa o vad ca erupe ca asta vreau sa o vad dezlănțuita. Am cumpărat special cearceaf de latex pentru jocurile erotice și am făcut totul sa vadă ca e normal ce simte și ca eu sunt okay dacă se dezlănțuite. Acuma e o femeie fericită alături de mine o femeie puternica asa cum ar trebui sa fiți toate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de orgasme
  •