Secretii nazale

23-07-2015
andrei3008
Nu este medic/terapeut
andrei3008
Buna ziua, am 23 de ani si de la 17 ani am o problema. Din spatele nasului mi se scurg in gat niste secretii care ma fac sa tusesc incontinuu si am gatul iritat. Noaptea e cel mai rau mai ales cand stau intins pe spate. Am nasul uscat si nu il am infundat. Am consultat o multime de medici ORL si am facut o multime de teste dar in zadar. Am urmat acum ceva timp un tratament care m-a scapat de aceasta problema, dar cum l-am intrerupt dupa o luna de tratament, la o saptamana iar au inceput secretiile. Aveti idee ce ar putea fi?
3 comentarii
0
24-07-2015, ora 18:15
andrei3008
Nu este medic/terapeut
andrei3008
Azi am fost din nou la un medic orl si acesta mi-a spus ca am o rinita cronica, la fel ca si cel dinainte si mi-a spus sa continui tratamentul pe care l-am avut pana acum nasonex, claritine si aerosoli cu Herbaflu Inhalant. Mi-a spus ca nu o sa scap niciodata de aceasta rinita trebuie sa ma obisnuiesc cu ea, ca si el are de 20 de ani dar el nu tusea cum tusesc eu din 3 in 3 secunde oriunde m-as afla. Ce idei cum sa ameliorez tusea sau cum sa scap de aceasta rinita cronica?
0
27-07-2015, ora 19:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
citeste ce am scri pe forum ( boli ORL, simptome nas, gat, urechi)
Totul despre
Rinita vazomotorie
faringita iritativa
0
23-11-2021, ora 01:39
AnaTheo
Nu este medic/terapeut
AnaTheo
Bună seara, l-am pus pe soț să ii dea la bebe de 11 luni 2 picături de vigantol, el a încurcat sticla cu cea de herbaflu inhalant(niște picături ce se pun în apa pt a desfunda nasul pt răceli, dar se iau și pe cale orala)și i-a căzut copilului cam 2 picături în guriță, bineînțeles ca și-a dat seama imediat și am șters copilul cât de repede am putut, i-am dat apă, sân și a adormit între timp.Ar trebui sa merg la urgențe cu bebele sau sa îl urmăresc în continuare acasa?Mulțumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Îmi curge apă din nas
  •